Jag älskar dig


Bild på mig & Jonathan som min lillasyster tog
sista gången vi sågs innan jag åkte. Om jag
bara fick stå i dina armar igen...

Fy och blä!

Vilken bra rubrik va? ;) Men det är ju exakt så min blogg är nu förtiden. Sämst ever!
Bättre ska det bli iallafal!
Idag har jag kollat på film, för jag är fortfarande sjuk :( wäääää
Jag kollade på gossipgirl för kanske tionde gången. Jag älskar den serien!
Tyvär har jag bara en box.

Har verkligen inget att säga. Puss



Corran por sus vidas

 


Dålig uppdatering

... och jag får skylla mig själv! För jag har tappat fett med läsare. Men jag tror itne ni fattar hur sjuk jag har vart i helgen! Nej blä, jag har krkts en gång till och med :( Jag har bara sovit och sovit. Datorn har inte vart starart ens.. Men nu mår jag mycket bättre. Får se om jag roakr ta mig till skolan imorn! P&K

Hemma från skolan..

Usch jag är ganska så jätte sjuk, det blev bara värre & värre igår osv. Orkar itne datorn och inte ett inlägg eller nånting, men som ni vet! Jag är bäst gör gör det för att ni ska veta att jag lever! Nu ska jag starta en till film och säkert somna framför den.. hihi! Puss och bli inte sjuk nu :)

Sjukelibukeli :(

Anledningen till no bloggning today... Fyfan, vet inte vad som händer med mig, sjuk frisk sjuk frisk! Det är piss, mitt huvud sprängs! Har inte ork till inlägg, bild, eller nått annat än film & sova, gjorde detta bara för er skull! Jag vet, jag är helt underbar. Som det ser ut nu blir jag hemma från skolan imorn... :( Krya på mig.
Hejdå

Godnatt söta läsare

Klockan är nu 22:6!
Vem ska lägga sig nudå? ;) Hihihih MATILDAAA :D Åh jag är så duktig, blir mycket roligare att vara i skolan när man är pigg & glad! :) Och det är ju jag för jag e bäst! :D Godnatt sötnosar!

HISS & DISS


DISSAR:
Bloggen dampar... Haha!
Dom patetiska "storbloggarna"!!!!!!
Reklam på spotify SPYYYYYYR!
Nya MSN!

HISSAR:
Ska kanske få större säng till nya huset! :D
Att vara ensam hemma, hihi!
Marta som är så gullig och tar hand om mig :) haha!
Min nya skola, överraskande bra!
Rött & svart nagellack, sjukt snyggt! Menat inte tillsammans Haha!


Lek i webben

Har man tråkigt får man roa sig själv!



Andra dagen i skolan

Tjena!
Egentligen är jag skit nödig och måste gå på toa, men jag gör ett snabb inlägg först! Dagen började med sovmorgon, mjau ;) till klockan 10! göttans. Imorn börjar jag 10 över 8! Mindre nice... Dagen var ungefär likadan som igår, vi "lärde känna varann"! Haha, Marta var inte i skolan idag! Varför vet jag inte :s har inte pratat med henne! Så idag var jag med en ur gullig tjej som hette Ana. Borde det inte vara 2 N? Nej juste, jag bor i spanien nu :) Hon var hur snäll som helst iallafall. Måste bara säga att maten i skolan var inte bra!!! :o Usch, men resten av skolan är toppen bra. Känns kanon!
Imorn ska vi få schema osv. Hoppas på ett chill... Jag har ingenting att skriva länge (som vanligt, OINTRESSANT LIIIIIIIIIV!!!) Men nu börjar klockan närma sig halv 10 och jag ska gå och börja göra mig iordning. (LÄGG MÄRKE TILL ATT JAG GÅR OCH LÄGGER MIG I TID, IGEN!!!) :D Herregud va duktig jag är.
Puss & kram! Och hare bra, för de tänker jag ha!

jätte fin & rolig bild.... (HOOOOOOOOOOOSSSSSSSSTTTTTTTTTTTT)

Svar på tal!

Vad går du i för skola? asså är den svenk, engelsk eller spansk?

Jag går på en skola där dom pratar engelska. Där går det både Spanjorer amrekaner och svenskar. Den skolan tycker jag är jättebra och jag trivs där. Jag ska snart byta till en annan skola :( för där pratar dom svenska så det är lite lättare att förstå vad dom säger. Hahah :D

Första dagen i nya skolan!

Hej på er! Klockan är nu 5 typ, jag kom hem från skolan för typ 2 timmar sen. Jag var kvar med Marta & några andra i skolan, haha spanjorer är allt för roliga! :D As sköna! Jaja, men vi drog hem och har kollat runt lite på datorn osv. Började precis med maten, mamma hade brottom så fick börja med det men nu kom hon hem och fick ta över! Haha :)
Mer om skolan, kom dit och så. Jag fick presentera mig, (jag var inte den enda som var ny) Fast dom andra nya var dock spanjorer. Men iallfall, Dom tyckte det var jätte roligt att få en från ett annat land. Jag satt i mitten hela dagen... Haha, och dom var helt fachinerade av mitt blonda hår. Och jag bara skratta, haha! Men det känns verkligen som att det här blir skit bra :) Jag kommer nog att trivas i den skolan. Ett till +. Men nu hörrni, det är fint väder och vill verkligen inte ägna tiden till o sitta här o häcka då. Ni har iallafall fått ett inlägg idag :) kanske mer ikväll, mejbie bejbie.
Chio

BRIIIIIIIST PÅ BILDER, DOM HAR NÄSTAN TAGIT SLUT?

Kväll & Godnatt

Hej på er!
Dålig bloggning idag, som vanligt... Har vart med Matra & Carlos idag igen. Och imorn börjar jag min nya skola :s Jag är något nervös eftersom att dom talar ett språk som jag inte är 100 på. Men det löser sig med tiden. Hade vart kul o haft Marta i klassen, men fick outren och hamnade i parallel klassen. Men det kanske bara är bra :)  Så att jag inte bara är med henne och kanske får fler vänner, hade ju vart kul. (a) Haha! Nej, nu klockan är halv 10 och jag börjar faktist bli trött. Och eftersom att det är skola imorn så är det väl lika bra att jag lägger mig i tid. (Oj, va duktig jag är? Jag lägger mig i tid :D) Hihi. Hörs antagligen imorn, Puss&Kram!

:-)

Ni kanske såg/ser det inlägget jag nyss la upp, jag blev så himla irriterad!
Men asså vissa av mina vänner tror att jag flyttade hit för att jag ville, och att det var mitt beslut!
Men fan heller att det var, va tror ni egentligen? Min familj skulle inte flytta p.g.a mig? hallå?
Som att det kostar 50 öre att flytta till spanien eller, det har varit jätte svårt för mig, först att flytta från Borlänge och sedan till spanien, på bara ett år? aldrig!Pappa fick ett erbjudande i Februari att han skulle flytta till Frankrike och jobba där, det var jätte bra betalt och företaget som han jobbar med behövde en sån som har där. Sådå tänkte vi att de kanske skulle vara kul. Jag sa till min papp att det var jätte roligt att han hade fått det erbjudandet, fast egentligen så tycker jag att det skulle vara lättare om det aldrig hade hänt. I April ringde pappas chef och sa att det skulle vara jätte bra om pappa kunde börja jobba i spanien. Pappas chef sa också att företaget bjuder på ett litet privatflyg dit så det skulle bli lätt och flytta alla saker. Jag blev ganska lättad av att vi inte skulle flytta till frankrike längre eftersom jag inte kan franska och att jag gillar spanien mer. Som sagt det var inte lätt att flytta till spanien, och att flytta från alla mina vänner  och släkt . Jag var rädd att flytta hit, jag var rädd för att inte få några nya vänner för att jag inte fattar språket och jag var rädd att förlora mina vänner.
Men det är riktigt bra att bo här, jag trivs jätte bra! :-D

_____________________________________________________________________________________________

Mer om dagen nu :)
Hej kanske jag ska säga också, haha hej!
Idag har jag varit med Marta och Carlos, det var riktigt roligt. Ibland känns det som att dom snackar om mig när jag är med, för jag förstår ju inte vad dom säger. Men då börjar jag snacka lite svenska så då blir dom lite fundersamma om vad jag pratar om, så då slutar dom. haha! :)
Vi har badat och varit på stan en stund, och vi har haft riktigt roligt.
Jag har också pratat med Jonathan i skype. hahaha älskling<3
Nu ska jag kolla på film med min bror och pappa tror jag :) hihi
Då hörs vi nog imorgon!


Carlos on da pic


Skyldig

Jag tänker inte känna mig skyldig.
Det var inte mitt beslut, att jag numera bor här.
Hur skulle jag gjort?


Det får inte vara sant...

Nu har jag letat i evigheter, men jag hittar den inte... Åh under flytten försvann Box 4 One three hill... FATTAR NI HUR DEPRIMERANDE ELLER? omg... Fast ja, hellre den än nån av dom andra eftersom den e sämst typ! Men iallafall, jag måååsstteeee ha den! Det är som att nån i familjen är borta! Alla mina boxar är en enda stor familj, så nu gråter dom andra! R.I.P! :'( huhuhuh...
Nu ska jag iallafall rusa bort för att möta Marta. Sen ska vi träffa nån Carlos!? Han kan ju bli min nya vän... Haha!
Har inget mer att skriva, fortsätt sörja! Jag rörjer med er, ni sörjer med mig...
R.I.P One three hill, Box 4 <3

Enkel, snabb (?) manikyrby Matilda

Då slog det mig en idé. Jag gör ett inlägg om hur jag gör min egna hemmagjordamanikyr. Jag har vart på manikyr ett par ggr, men har dock vart i utlandert så jag har mest fattat n0ll, så har inte lyssnat. Men vafan?Jag kör mitt race & så som jag gör! :D Varsågoda.



1. En nagellacks remover som funkar iallafall.
Använd en bommuls tuss, det är enklast.
(Jag var bara tvungen att redigera bilden,
naglarna var sjukt äckliga, dock inte mina
men iaf) Haha.



2. Och nagelsaxen tror jag ni alla har sett nångång.
Jag klipper naglarna när dem börjar bli slitna,
och jag klipper bara jätte lite längst ut för att spara
längden på naglarna så mycket som möjligt.


3. Next, jag filar naglarna med en nagelfil, för att få en mer
slät, jämn och inte lika vass kant. + Snygg form ;)



4. Sedan använder jag en... (vad jag nu ska kalla det?)
Nagelbands-petare? Haha, jaja! Man petar ner nagelbanden
med den iallafall, egentligen vet jag inte varför man använder den?
Jag använder den för att nageln känns frächare och
snyggare form ;) (Brukar använda den till att pilla bort
smuts under naglarna också, haha)



5. Nästa på tur som så kallad "Skyddande nagellacket".
Det finns 1000 att välja mellan, men jag använder detta.
Det funkar jätte bra. Det är för att naglarna inte ska
dela på sig lika mycket & för mindre gula naglar!
Torkar på typ 5 sek. Kanon bra!

 
6. Och vad är snyggare än rosa nagellack lixom? Gud ja, det måste nog vara någon av den snyggaste färgen som någonsin skapats! Haha, Var bara noga med att inte måla utanför, vid misstag är det smidigt och enkelt att använta topz att peta bort med!

Extra

7. Och vad är snyggare än ett nagel smycke?
Jag tycker ba de e så sjuuuuuuukt snyggt!
Love it.

Jag börjar bli trött. Godnatt!

Jag skämms...

... Ja det gör jag verkligen! Men ibland får jag bara värsta adrenalinkicken & bara vill blogga och blogga hela tiden. Tror att jag hade den kicken för en dryg vecka sen kanske? Den börjar lugna sig tyvärr... I don't know why! Sorry. Ska bli bättre (säger jag alltid så?) Jaja, Idag har det inte hänt någonting. Var iväg med Mamma & syster bort till kvarterspoolen en kort vända, det var grymt skönt att bara ligga där & slappna av. Imorn tror jag att jag ska vara med Marta, Hon sa nånting om att åka in till stan & kolla lite, träffa nån Carlos. Inte en aning, info kommer väl säkert imorn kanske!? hehe. Jag har ingenting mer att säga om dagen! Kanske ska göra ett till inlägg direkt efter för att ta igen. (Ta igen? Hur mycket då? :s) Haha. nej men allvar, ett roligare inlägg än om dagen :) thih. vi hörs, typ nu? (Om jag har nån ide)
Jag är trött. Bye

Duschen nästa!

God kväll kanske man ska säga nu, klockan är faktiskt 8!
Ska snart hoppa in i duschen ska bli jätte skönt, "lökat" som fan idag asså! hahah
Jag blir helt svettig av att bara gå ut, värmen här just nu är helt otrolig! varmaste tiden på året!
Jag ska snart duscha som jag sa, då ska jag passa på att ha hårinpackning och efter det ska jag lägga en ansiktsmask.
Vi hörs efter det!

Bild från sommaren 2008!

Ojoj!

Inte bra uppdatering från mig idag. Sorry!
Jag har faktiskt haft annat för mig, och jag orkar inte skriva ett inlägg, men jag gör väl de så ni vet att jag lever!
Jag ska snart äta, vi hörs efter det ;) kram


Design!

Hejhej!
Jag tröttnar jätte fort på en design! jag har knappt haft min i en månad, och jag vill byta igen. Hihi
Själv tycker jag att den är fin men lite tråkig, skulle gärna vilja ha en "proffsig" header ;). Hahah
Men om man ska kunna göra de så krävs det väl att vara duktigt på photoshop? och det kan man väl inte säga att jag är!
Jag får väl nöja mig med min desing ett tag till.

Jag hade tänkt att ladda upp bilder på mitt rum och lite av huset, men det får jag se om jag lägger upp, är inte säker om jag vill dela med mig. Haha
Kanske är roligare när vi har flyttat och är klara, än att visa ett tillfällligt hus! ehm jaja!
Nu ska jag nog läsa lite, När jag hör din röst! Det är verkligen beroendeframkallande!
Jag har varit ganska dålig med att ladda upp bilder på sista tiden.
Menmen jag har inte så mycket bilder. Puss på er. så hörs vi nog imorgon!




Jag har aldrig mått så bra som när jag bor här!


Sjuk

Förlåt för att det inte har blivit något inlägg idag! Men jag blev sjuk efter igår, pang bom? Vad hände? Åt jag nått? Fy, idag har jag mått jätte illa och bara sovit-film-sovit-film-sovit-film.... Hela hela tiden. Ja herregud va fort sjukan kom. Men eftersom jag har vart ganska aktiv dom senaste dagarna så tycker jag att det inte gör nånting :) hihi. Nu ska jag snart äta, om jag får i mig nånting? Känns som jag ska spy hela tiden. Tyck synd om mig... haha! Nej nu ska jag äta och starta en till film, så får vi se hur mycket sömn det blir inätt efter allt sovande nu på dagen! Gash, huhuh...

Stackars stackars stackars mig, är inte sjuk de värsta ordet som finns? Jag tror nog det...

Myskväll

Hej på er.
Nu sitter jag mer den bärbara datorn i min mysiga fåtölj (hur fan stavas det?)  hoppas ni fattar trots min stavning ;) Haha. Har nyss ätit glass, mumsigt. Och kollat på ett avsnitt One three hill. Jag behöver inte säga det, ni vet! ;) Har haft lite ont i huvet ikväll, så orkade därför inte träffa Marta, men det blir nog av imorgon om jag mår bättre än nu! :) Usch, sitter här och funderar på vad jag ska skriva, och bara ser mina naglar! Dom är verkligen skabbiga och ur äckliga, bör målas! Det får också bli imorn eller när jag har tid! ;o Haha (intressant? Nej!) Men jag har ingenting att skriva. Så vi hörs förmodligen imorgonbitti. PUSS

Godmorgon!

Tjenare!
Jag vakande nyss, skamm att jag inte har gått upp tidigare! Fy på mig. Sorry att det inte blev så mycket bloggning igår, men jag hade fullt upp. Igentligen har jag nada att säga, jag ska iallafall städa på mitt rum idag. De ser gräsligt ut, bara kläder o skit över allt, & suck! Jag förstår inte att jag enå slänger kläder överallt när det äckligaste jag vet är när klader ligger på golvet!? Haha anyway, måste bli bättre. Ja och igår pratade jag med Jonathan i telefon, och vad gör jag? Haha, jag började gråta. Haha typiskt mig? Lite kanske ;)

Jag - Åh jag saknar dig så mycket...
Jonathan - Jag saknar dig också vännen :(
Jag - *snyft snyft*
Jonathan - Hallå Matilda vad händer?
Jag - JAG VILL VARA HOS DIG NUUUU!

Tror att det blir en sväng till sverige i höst! :D Thihi.
Men nu kom jag på att det var ett bra tag sedan jag träffade Marta, kanske ska ringa till henne en sväng o ses ikväll? ;)
Det låter bra. Vi hörs när jag har ett intressantare inlägg!
PUSS & KRAM

HISS & DISS


MATILDA DISSAR:
Dessie, Kissie & Paow (haha)
Att man sitter vid datorn på sommaren & sen när det är vinter vill man ha sommar och vara ute!
Hårspray
Spanskt godis, haha blä!
Depend nagellack (SUCKKKKZZ)

MATILDA HISSAR:
Plattång som inte sliter på håret
Dove body lotion, för len hud ;) haha
Läsare
Spotify
Jag har en vecka längre sommarlov än sverige ;)

Tjolahopp

Hejsan på er!
Jag vaknade alldeles nyss (11.50) Det var verkligen skönt att sova ut. Gårkvällen var hur mysig som helst! Vi var på en resturang vid havet & firade min lillasysyer på hennes 7års dag! :) thihi. Det var en varm kväll så vi kunde sitta ute hur länge som helst. Det blev väldigt brottom innan vi skulle gå, så jag hann tyvärr inte göra ett inlägg innan vi gick. Hade tagit kort på kvällens outfit osv. Men hann inte publicera det dårå.. Därför får ni gårkvällens outfit idag istället! :)
Ha en bra dag så hörs vi senare. Puss

Gårkvällens outfit:


SCHNUPPE VAFAN?!?!

Mattias har blivit PJ! snälla nån :O
Du har ju alltid varit min gangster.
MEN JAG ÄLSKAR DIG HUR DU ÄN SER UT!
+ att du klär i allt <3



Hejsan!

Jag har hittat massor av gamla bilder! hihi
Snart ska jag kolla på film tror jag, vet inte vilken än men jag ska kolla med min bror så han får bestämma det ;).
smakprov


Fjortisperiod

Nu tänkte jag ta och berätta om min så kallad "fjortisperiod". Jag tror att många kommer känna igen sig själva i det jag säger nu, för det är många som har haft en period som man sminkar sig jätte mycket. Min period var när jag hade flyttat till Göteborg. För när jag bodde i Borlänge hade jag massor av dåliga och påhittad rykten och jag ville absolut inte att de skulle hända igen, speciellt inte när jag skulle flytta till en stor stad. Därför sminkade jag mig för att jag trodde att jag på nått sätt kunde "gömma" mig, men det hjälpte inte ett dugg utan det blev bara värre. Jag fick bara mer och mer uppmärksamhet. Många tror att jag sminkade mig för att bli "populär" och sedan minska när jag har fått massor av nya kompisar. Det är flera stycken som tror så och det har jag hört. Jag trivs och vara med fjortisar det gör jag! Haha jag vet att det låter dumt men det är faktiskt sanning!·Jag vet att många kallar mig det också, visst gör vad ni vill men jag vet att jag inte är det länge! Jag erkänner att jag var men jag är inte det längre! Hahah och jag skäms över det. Men det får jag leva med. Kolla sminket på den här bilden liksom, men det här är inget jag är stolt över! Det här inlägget är jätte töntigt, men jag vill att ni ska få rätt uppfattning av mig!







Jag har bara "ögon bilder" kvar från den periden. Det ser hämskt ut!

090815

Godmorgon!
Idag blir det en ganska chill dag tror jag, jätte skönt faktiskt. Jag hah faktiskt haft mycket för mig på sista tiden. Tidigare idag så sjöng vi för min lillasyster, finns inget mer att säga om det :-). haha
Juste vi var ju och kollade på ett nyss hus. Shit va fint det var, vi blev helt kära allihopa! Så det kanske händer att det blir mitt nya hem? who knows? ;)


Hörs senare!


Att få stå i dina armar igen hade varit lycka på hög nivå

Jonathan, Första gången vi träffades såg jag att vi var lika, vi var lika på alla sätt och vis. Jag bara önskade att du skulle bli min och jag skulle bli din. Jag fick som jag ville & vi var så jävla perfekta tillsammans. Vi var tillsammans i exakt 1 månad och 6 dagar, jag minns det. Och sedan när det tog slut fick jag ett helvete. Du var den enda som förstod mig och jag bara grät för att det inte fanns någon som förstod mig, jag hade ingen... Ingen! jag trodde att jag aldrig mer skulle få höra av dig. Men det fick jag, och idag är vi lika tajta som då! Jag svär, Jonathan du är det bästa som någonsin har hänt mig. Man kan inte annat än älska dig. <3
Tack för att du tog mig ur skiten. Du är bara bäst.

Just see me in the eye and say that it is ...
-Let me see you smile one last time...

Dagen

I morse så var jag på marknad jag var faktiskt på 2 st den här gången. Det fanns väl inte så mycket denhär gången heller, men jag hittade iallafall det jag sökte och skorna som jag la upp nyss :). När jag kom hem därifrån så har jag pratat med Sofie i tel. i en halvtimme!! Det blir dyrt för mig asså! Jag funderar faktiskt på att beställa sånt där "ringer gratis inom europa" hahah ;)
Efter att jag hade pratat med Sofie så satt jag mig ute i solen med ett glas nypressad jucie, när jag tröttnade på att sitta där gick jag in och kollade på One tree hill. gasch vad jag älskar den serien.
kram



JAG ROCKAR FETT SÅDESÅ! WOOOHOO


Skorna som bara blev ett måste i garderoben!

200 kr var dom värda ;)

Saknad

Just nu sitter jag här och tänker på hur jag hade det för 2 år sedan. Jag saknar varenda dag av det året!
Det var samma år som jag blev kompis med Mattias, Jonte, Paula och Axel. Allt var så himla perfekt.
+ att jag hade andra vänner också som jag lärde känna flera år innan det, tillexempel min bästavän Sofie och min andra vän Joss. Jag och Joss har inte pratat med varandra på ett helt år och innan det var vi bästavänner, lika bra vänner som jag och Sofie. Jag joss och sofie började bråka av en andledning, killar. Men jag och Sofie förstog att vi inte kunde ha det sådär så vi började prata och sedan förlät vi varandra. Jag och Joss har dock inte gjort samma sak och det är bland mina största misstag jag har gjort. Jag saknar henne. Men iallafall så var vi allihopa kompisar för 2 år sedan och jag saknar verkligen den tiden och åren tillbaka. Men jag lärde mig också väldigt mycket av året som varit. Som tillexempel att jag ska aldrig, aldrig göra om det misstaget som jag gjorde. Det är inte värt att mista en vän för nått så fånigt.
Jag ville bara berätta att jag saknar er <3

sorry

Ops. Blev inget inlägg igår innan jag somnade... Jag somnade framför filmen pang bom! Inte för att den var trist eller så, var bara helt avslagen! Men det jag såg utav filmen var bra ;) Idag är det fredag. Tror jag..? Idag ska jag gå ensam bort till marknaden, en annan marknad lite längre bort :) Min syster fyller år imorgon, måste därför köpa någonting till henne. Skamm att jag inte har gjort det än :o Fy på mig. Så skulle hon få bestämma vart vi skulle äta (hemma, resturang osv) Då valde hon Burger King. Hahah, kändes lite ofestligt. Istället blev det fin resturang vid havet ;) Mysimysi. Nu måste jag rusa & göra mig iordning för att finna med. Vi hörs PUSSÖHN!

Nu:

  +     

Lockar

Hej alla söta bloggläsare!
Jag har en egen Kategori som heter hår, men jag har bara ett inlägg? Så jag tänkte lägga in enn bild på mitt hår när jag har lockat det med en plattång. Min hårfärg ser cp ut, men ni får stå ut! hihi
Själv tycker jag att det är jättefint med "korkskruvar" men det är ganska svårt att göra påsig själv!

 

Hejdå!


Dålig uppdatering

Hej! Förlåt för att jag har vart usel på att uppdatera det senaste dygnet! Men jag har haft ett "datafritt" dygn & det har vart underbart igentligen, borde testas... Haha! Idag har jag och min syster varit på en marknad inte så långt här ifrån. Det fanns inte så jätte mycket i våran stil, men hittade ett armband! Haha, Ikväll händer ingenting specielt vad jag vet? Får se vad som hittas på. Och just nu kom jag på en sak, vad vill ni ha mer av i bloggen? Ibland har jag så usel fantasi och har inte en aning om vad jag ska skriva om. Känner bara att bloggen blir sämre när bara jag bestämmer. Så om det är något ni vill ha ändrig på så har ni chansen nu, Vad vill ni ha mer av?
Vi hörs senare, puss.

Lyxhus

Snart ska jag med familjen och kolla på ett nyss hus. Det finns några saker som huset måst ha,iallafall nu när vi bori spanien och det är jätte varm! En pool, nära till havet, INTE på landet, nära till stan och lite lyx ;) hahah
Så varför inte dom här lyxhusen, ligger dock inte i spanien. Snälla pappa? (a)


 Det här huset är nyligen sålt för 500 miljoner euro!!
 Här bor snyggingen Zac Efron.
Jonas Brothers
Det här är Brad pitt och Angelina Jolies
 Ryan Phillippes 43 miljoners villa.
 Oc kändisen Micha Barton äger detta stora hus. 
 

 Zlatans hus ligger vid stranden i malmö.

Sean Penns hus, ja varför inte?
Eva Longoria och Tony Parker hus, inte klart än.

Man kan ju alltid drömma (L)
Hare bra!


 


Dagens...

Godmorgon. Jag vaknade för ungeför en timme sedan, sen dess har jag ätit frukost och tagit kort för dagens outfit. Härligt va?
Dagens frukost:

Ett glas apelsin juice
En avokado
Och en smörgås med smör, ost och oregano på, som jag har stoppat in i micron! Super gott :) Haha!

Dagens outfit:

(Omg, det ser ut som jag har pushat upp tuttarna ut i rymden! :o)
Jeans shorts från Bik Bok förra sommaren
En vit söt topp från Zara, också förra sommaren!
 

Jag kan ju bara säga att det inte var det lättaste och ta kort på dagens outfit idag! ;o
Puss

Känner du mig? Don't think so



Det är en sak som killar inte verkar förstå... Så här är tjejer:
Man börjar sminka sig, det blir mer och mer för varje månad som går, sedan när man tar bort sminket eller tar lite mindre känner man inte igen sig själv, man känner sig skabbig för att man har ojämn hy, Vissa har vanligen enorma påsar under ögonen eller väldigt mycket acne, men hallå? Igentligen är det inte så, de är bara för att det är en sådan stor förändring. Och ja, man tycker väl antagligen att man är snyggare med smink om man använder det? Anyway så ingen har tvingat såna killar som dig att kolla på oss & störa dig :) Det finns även killar som då är kallade "fjortisboys", och det är memingen att dom ska "passa ihop med fjortisarna"... Dom tycker iallafall att fjortisarna e snygga ;) PUSS

Tillbaka till MIG! haha omg...
Ikväll har jag kollat på en massa fimer och bara myst med min lillasyster, hon är verkligen underbar när hon inte e dryg :) haha! Nu är jag super trött och klockan är bara 22:48? Wow. Har ingenting att berätta & har inte ens ork att berätta nånting... thah! Vi hörs imorgonbitti istället. Godnatt <3


Smink tips!



Isadoras foundation är riktigt bra, den täcker och det ser natuligt ut.
Maxfaktors löspuder, riktigt bra. Man får en fin "dockhud".
foundationborste, jag tror att det finns många bra men jag andvänder mig av makeupstore´s.
Maxfaktors maskara, riktigt bra tycker jag. Den blir bara bättre och bättre ju mer man andvänder den.
maybelline läppstift, jätte bra och et sitter kvar jättelänge!


Jag sminkar mig så inte mycket längre. Det är ganska tråkigt eftersom jag tycker det är roligt att sminka sig. Men här i spaniel är det så fint väder och om man har smink blir man inge brun + att det förstör huden när solen st33ker ;).


Det fanns ingen bra bild på löspudret med jag hoppas att den duger.
Det är inte den färgen på läppstiftet som det är på bilden, men bara märket är bra!







Äntligen!

Jag har nyss fixat så att rubriken har små bokstäver! wihoo!
har förstökt jätte länge, och nu funkade det. det var ju jätte lätt! hahaha!
Men nu gäller de bara att skriva stor bokstav i början. Men de klarar jag nog av.
Nästa steg av bloggdesignen får nog bli att rubriken ska sitta i mitten?
ni får ha de så bra så hörs vi senare!

puss kära läsare!<3

godmorgon

Hej!
Se va duktig jag kan vara, klockan är 5 över 10 och jag är uppe :o Otroligt matilda. Mamma ringde nyss och väckte mig. " nu kan du inte sova hela dagaran, då blir det jobbigt när du börjar skolan!" Suck? haha anyway! Hann inte göra ett inlägg igår kväll, jag kollade på en film och sedan nästa film, och vipps så sov jag! Knasigt. Vaknade inatt av att tv'n stog på, hm? Jajaja, idag ska jag inte göra någonting, (som vanligt?) haha, jag hittar på något, skulle behöva rensa ur min garderob så att det blir lite stiligt i mitt dressingroom! ;) Just nu har jag NADA fantasi, skriver när jag har något att berätta :) P&K

film time

Godkväll mina kära.
Jag kom nyss in från en lååång lång prommenad med Marta. Jag är både super trött men också sjukt spidad på samma gång, går det? Jag sov ju liksom till klockan 2 idag :s Kan ju omöjligt vara trött, haha! Jag ska iallafall lägga mig och kolla på film nu, på dirren för jag har jätte ont i fötterna och klarar inte av nånting annat än att ligga ner! :o Gash. Ska tvätta av fötterna och ta på fotkräm & kolla på film. Mysi mysi! Får se om det blir ett inlägg innan jag somnar! :) Chio.
NU:

Ni vet ju vad jag älskar (a) Tack du som skapat dessa underbara serie, tack!





frågor och svar!

Hur fixar du designen så enkelt? och snabbt?

Jag andvänder mig av designadinblogg.se . Första gången jag skulle ändra min blogg satt ajg flera timmar och påså vis så lärde jag mig väldigt mycket ;)


Jätte fin blogg verkligen! gillar nya designen ;)

bor din bror också i spanien nu?

Tack så mycket!

Ja, det gör han eftersom hans mamma har skaffat en ny familj nu och dom håller inte kontakten längre.


Hur kommer de sig att du flyttade till spanien?

Pappa jobbar på ett företag, som har en kedja över nästan hela europa. Då fick han erbjudandet i frankirike först men sedan så behövde dom han mer i spanien så då flyttade vi hit.

  

i vilket pogram gör du om dina bilder?

Picknik.com är enkelt och bra men de kan också hända att jag gör om dom i photoshop och paint ;)

  

hej :)
vart i spanien bor du?

Barcelona

  

Hej matilda!
Din blogg är fantastisk, uppdatera bättre bara!
vad har du på läpparna på din bild där uppe?

Tack så mycket! Först lite täckstift, läppglans och sedan socker ;) muuummms

  

Hej matilda!
Älskar dig blogg,men jag har en fråga?!
Varför har du inga bilder på ditt face?

Det har hänt att folk har gjort fejks av mig. Och därför lägger jag inte ut så mycket bilder på mitt ansikte, tråkigt men så äre! Jag har några bilder ;)


hur kunde ni få med alla saker till spanien?

Pappas jobb erbjöd oss ett litet privatflygför att vi skulle flytta så långt, och vem tackar nej till det?

  

Saknar du gbg mer än borlänge, eller är de borlänge du saknar mest?

Själva stället saknar jag mer borlänge för att där har jag bott hela mitt liv!


jag tänkte fråga ganska mycket!

svart/vitt?

vitt
katt/hund?

katt
Skolan/jobbet?

Ledigt ;)
oc/onetreehill/ggirl?

Oc
sommar/vinter?

sommar
hemma och mysa/fest?

fest
hångla/sex?

Hånga ;) haha


ragga/uppraggad?

ragga
gbg/stockholm?

GÖTEBORG!
pizza/kebab?

pizza
randigt/prickigt?

Randigt!
choklad/lakrits?

Choklad
leva/dö?

Jag har bara testat det ena ;)

  

vad bär du helst en sommardag? :)

klänning

  

Vilka bloggar läser du?:)

Kissies, dessie,, paow och foki!


Är du tsm med någon?

nej

  

Har du haft sex när du var full?

Ja, en gång!

  

Hur mycket pengar lägger du ner på smink/kläder osv varje månad ?

Ca 1000


Har du lätt för att bli brun? :)

Sådär


Vilka hårfärger har du haft?

Blont, mörkblond

  

Hur många läsare har du varje dag?

Mellan 40-70!


varför började du med bloggen? ;)

För att jag vill att folk ska få rättuppfattning av mig, och jag tycker om att dela med mig av mitt liv.


  

bästa pudret och Foundation?

Foundation- isadora

Pudret - maxfaktor

  

Jag läste lite gamla frågor och då stog de ganska mycket om nån oskar?

vad heter han mer än oskar, vem är de?

Oskar eklund, vi var tsm i en månad.

  

har du fått fler vänner än Marta? :)

Ja men hon är närmast

  

Om du fick välja 5 saker som du skulle ta med till en öde ö, vad skulle det då vara? :)

En vän, telefon, mat, kläder och båt ;)


vem saknar du mest i sverige?

Jag kan verkligen inte välja en! Allihopa!

  

hur många parfymer har du? :)

12! Men jag andvänder absolut inte alla!

  

Vad Använder Du För Smink Dagligen? :P

Här i spanien blir det bara lite maskara, ibland.


Var/Är du tillsammans med han Jonatan? :p

Jag var, vi gjorde slut pga, att jag skulle flytta. Jag saknar han jätte mycket. Men han är min älskling <3

Vem är han?

Kompis?

Var bor han?

Bgb
Hur lärde ni känna varandra?

Genom andra kompisar
Saknar du honom?

Jätte mycket


tycker du att det är fint med foundation å läpparna? xD

det beror på hur mycket man har!

  

Hur är tiden olika till skillnad från Sverige?

Samma tid


Hur mycket tid ägnar du till smink & hår varje morgon? :)

Jag fixar mig inte så mycket längre, en toffs eller om jag har utsläppt låter jag de vara som de är. Och bara lite maskara. Det kanske tar 5 min!

  

har du blivit kallad för Hora/fjorti m.m. i Spanien? Eller har du börjat om helt från början?

Nej det har jag inte!

Hoppas svaren duger! ;)


godmorning sunshines (13.55?)

Hallå? Vad händer, dog jag eller? Jag vaknade nu... Ni ser lixom vad klockan är, + att klockan bara var ett när jag somnade igår :s Haha, skummt... Som sagt vaknade precis, åt min lunch? Gud va konstigt det känns att säga så :s haha! Solen skiner och det är 28 grader ute. Skönt, lagom tempratur :) Jag ska snart ut, vet inte vad jag ska hitta på, men att sitta här inne och häcka känns fel... Ska antagligen ta ett dopp i havet, låter inte det underbart, huh? ;)
Juste, jag startade ju en frågestund för nån dag sedan, Ni har vart dååååliga på att fråga!! :o Så kom igen nu, sisa chansen för en fråga att få reda på någonting som du undrar om mig :) KOM IGEN NU DÅ!
Chio babes!


slarvig

Hejhej bloggen!
jag har inte uppdaterat på väldigt länge, men om jag inte jag bloggat på en hel dag så vill jag verkligen inte blogga mer.
Även fast jag tycker det är roligt. Men jag har lixom inte all tid i världen och jag vill inte ta min ledighet till att sitta vid datorn heller. Jaja inget mer snack om den saken, jag kanske ska berätta vad jag har gjort dom här två bloggfria dagarna. Igår så var jag och Marta på en marknad på morgonen, efter det så vill hon "presentera" mig för hennes kompisar. Dom var faktiskt roliga och jätte snälla :).Vi gick ner till stranden ch spelade volleyboll. Riktigt kul faktiskt, sen blev de kväll och vi skulle äta pizza till middag, haha klockan var kanske 9 och jag var jätte hungrig men inte annan var speciellt hungrig. Men deras middagstider är väl typ klockan 12. Dom är lite tokiga här, jag blir helt utmattad av att bara vara uppe till 10? helt sjukt!!!
Idag så har mina kusiner kommit hit och dom ska stanna till onsdag. Mina kusiner är 5 och 7 år gamla -.- shit va dryga barn är  asså! När dom är 1-3 år är dom urgulliga och inte dryga men asså 5-7 är den jobbigaste åldern på småbarn! omg asså! :-D haha
Ja nu blev det ett ganska långt inlägg, även fast jag var så trött! men det var jag väl tvungen att göra, så dålig som jag har varit på att uppdatera. 
gud vad jag älskar att blogga! inte är jag bra på det, men vem har sagt att allt ska va så bra jämt då? ;) 
puss och godnatt!


idag ska matilda

sola och bada!
blir nog inge mycket bloggning idag :(
<33


Hissar&dissar



Hissar:
Rosa läpstift
Löshår! asså de är ju superbra för dom som vill ha långt hår!
Bärbar dator, det är jätte skönt när man kan flytta datorn vart man vill! (y)

Dissar:
mobiler som går sönder! jag har inte haft en mobil sen 1 år tbx, jag bara pajjar dom! haha
fjortisar med 1 ton smink!
Falska rykten



 


Jag var bara tvungen!

Shit jag tror jag har blivit blogg beroende!!
Kan man bli mycket snyggare än de här? tror knappas de asså..

Benjamin McKenzie


Chad michael murray


Jeremy Sumpter


Ed wallpaper


Taylor Lautner


Robert Pattinson

<33333

Men nu ska jag gå och sova, på riktigt!
God Natt!

godnatt!

Nuså ska jag snart sova! gud va skönt, jag är jätte trött och klockan är lixom typ 12? haha visst är jag kvällstrött men jag har aldirg varit så här trött när klockan bara är 12 ;-)
Tänk att man kan bli så trött av att sitta inne och kolla på film? o: det borde vara så att man blir jätte pigg, eftersom man bara har suttit ner?  
jaja, nu måste jag sova, nattinatti <3





Det här är typ vad jag har roat mig med idag
jag tror jag har sett gg 10 ggr snart! jag kommer aldrig att tröttna!
Jag älskar verkligen dom här serierna! biglove <3

vad är ett inlägg utan en bild?

Hallå där ute alla söta läsare! varför är ni så dåliga och kommentera? jaja ni bli bättre ;-)
nu är klockan typ 10 över 5 och jag har inte satt min fot utanför dörren idag.
Även fast de är 25 grader och inte ett moln på himlen? badbadbad..

Men jag har blivit jätte duktig på att lägga in bilder, men de tråkiga är att bilderna inte är så roliga? men bättre de än ingen bild alls!
lixom vad är ett inlägg utan en bild?


ingen Navelpiercing?

Jag kanske ska ta bort min nevelpercing  :(
för jag har sjukt ont och jag börjar få infektion :ooo jätte äckligt! bläää
ååh de som är så fint!!!!



DAMNDAMNDAMN!

10 minuter sen

Nu har de nästsan gått 10 minuter sen jag la upp senaste inlägget och jag har redan fixat klart nästan allt jag skulle göra :)

Det kanske inte är nått man har märkt men jag har ändrat Texten på menyn.

Meningen med det här inlägget var att jag tänkte sätta igång med en frågestund ;)

Så fråga på så svarar jag imorgon eller nått!


puss




ensam

Nu sitter jag här i min ensamhet, och tror att jag ska börja fixa designen lite, måste byta lite textsnittar (stavning), färg och stolekar. :-)
Idag ska jag inte göra så mycket, kanske ska jag sätta igång en frågestund? 
 
vi får se vad som händer ;-)
hare bra så hörs vi senare! <3



hahahahah fyfan!
lägg märket till snodden på benet ;)

sommaren 08

Nu sitter jag är och tänker hur sommaren 2008 var.
Min sommar de året var helt perfekt, varenda dag!
det var min sista sommar i borlänge, dalarna och i sverige.
Nu ska ni få se lite bilder som jag och sofe tog den sommaren och




hahah! jätte fina bilder :-)


God morgon!

Idag vaknade jag tidigt, jag var nyss ute och sprang, och nu ska jag snart äta frukost. 
När jag började skriva det här inlägget känndes de som att jag hade mycket roligt att skriva om, men jag har ju inte ett skit att berätta! haha
jaja, ni får ha de så bra så hörs vi sen


den presenterande bilden som jag brukar kalla den ;) haha
jag har nog aldrig visat den på bloggen förut, men här har ni den!

p&k

svar på tal!

Jag känner dig inte överhuvugtaget, men jag har sett dig på stan ett antal ggr (i gbg asså)
och jag har fått den uppfattningen av dig att du är ganska bitchig av dig. Du ser ut som en fjortis och du verkar bete dig som en också! hur kommer dedå sig att du tkr att fjortisbboys är fula, om du är en av samma sort! jag har dessutom hört att du låg med en kille när du va full o sen sa du att inget hade hänt. men då tycket jag att de är väldigt konstigt, eftersom min kompis såg dig när ni höll på?
Herregud! Okej för de första så är jag inte bitchig av mig, men de kan hända att jag är de när jag får massa påhittade rykten. visst jag kan se fjortig ut ibland, men herregud man får väl se ut som an vill? men bara för de så beter jag mig verkligen inte som en! jag tycker inte alls om fjortisboys! och dedär med att jag "låg" med en kille när jag ar full är inte alls sant! varför ska ni fortfarande tro på nått sånt när jag sagt att de inte är sant?  Det är flera stycken som har sagt att de såg mig hålla på med han. Men asså ni måste ha förväxlat mig med någon annan!


hur kan du ha så lätt att lära känna nya människor, jag menar du har ju lixom bott i spanien i typ 2 månader och du har redan en "bästis"?
jag tycker att de är ganska svårt att uppfatta hur du egentligen är. För på bloggen värkar du skit snäll och gulligt. men jag har hört att du föändras när du väl har lärt känna en ny vän. och det är på ett negativt sätt.

Jag har lätt att lära känna nya människor, för jag är väldigt pratglad och jag har mycket humor! hah.
jag kan bete mig annorlunda när jag väl har lärt känna en person men de är för att jag har sett att den personen inte är rätt typ för mig.

jag vet inte vad jag ska säga! jag tycker att de är sjukt dummt!

HISS & DISS


Matilda dissar:
Jag saknar alla vänner i sverige.
96 = wannabe fjortisar (haha)
Min favvo tröja är borta :(
Smink på sommaren!

Matilda hissar:
Att jag har fått en underbar vän här, vi är hur lika som helst på sättet... vid namn Marta <3
Att bo i spanien
Mitt dressing room är klart
Att jag snart ska få åka till sverige och träffa alla underbara
Brorsan är bäst :) hahah

Ny och rättstavad header!!

Nu har jag fixat headern så nu är den rättstavad, super snygggt tycker jag. hehe
Jag klarar bara inte av hettan här :o, shit de är som att sitta i en bastu ju, jag klarar högst av att vara ute i 30 minuter.omg!
haha. påtal om header så hittade jag min första som jag hade!



who loves not paint?


haha!

Jag kom nyss på att jag har jätte många bilder på mina läppar på min blogg haha. Men då passar de ju bra med en "läppbild" som header ;) för den lixom presenterar ju mig! haha,

Det blir jätte mycket korta inlägg, men jag får typ dåligt samvete av att sitta vid datorn när de är så fint väder ute.
Och det är ju bättre de än iget inlägg alls! ;)




JAG ÄLSKAR ATT BO HÄR!!!!!!!!!!!


ooops, ingen märkte nått...

Jag hoppas att jag är den första som såg detta... hahah Herregud vilken miss. Högst uppe på headern står det "Walking with a friend in the dark is better than walk in the light", Men gud det ska ju stå "Walking with a friend in the dark is better than walk alone in the light". SUPER MISS! haha ignonera det, ska försöka fixa. Klockan är mycket och har inte tid för ett inlägg nu heller, haha solen steker ju på som fan ute? PUSS

Ny design, igen...

Tja!
Som ni alla ser har jag ny design igen :)
Jag är faktist grymt jävla nöjd rätt ut sagt. Vad tycker ni läsare? :D Klockan är för mycket för ett långt inlägg... Vi hörs imorgonbitti istället. Godnatt!

RSS 2.0