tack

Nu känner jag att det är alldeles för mycket "jag" på min blogg. Men nu ska ni få vara med också! :D Jag vill bara säga tack till alla söta kommentarer, lixom bara en positiv kommentar gör mig bara mer och mer pepp för bloggning. Så det är NI, ni som driver min blogg kan man säga. För om inte ni hade kommenterat så söta små saker hade jag inte lagt in detta inlägg och alla andra inlägg. För då hade min blogg varit borttagen gör länge länge sedan. Så ja, tack. Ni gör min blogg! (: Och det är jag glad över, för det är himla roligt ibland när man är på gott humör! :DD hehe.

Som idag tillexempel. Jag har vart på otroligt bra humör, Varit allmänt glad, positiv, humorn har varit på topp. lixom skrattat åt ingenting. x'd Då är man glad! Så nu när jag kom hem gick humöret upp och ner, upp och ner... För det första har jag kört slut på mig själv, kanske har vart lite för glad, haha. Och sen när jag skulle Ta ett glas vatten och sätta mig framför tv'n så tappade jag glaset på vägen. Vet inte vad jag tänkte på! Och de är sånt där man blir så irriterad på... Men det skulle inte få förstöra min braiga dag! :D Jag är glad iallafall. Ingenting specielt men bara är det! Så snart ska jag gå ut och gå med johanna, härligt att bara gå ut och prata lite om livet! (: hah!

pussssäähhn

ja, vad säger man?

Nu får det fan vara nog! Hela min jävla tonårs period som jag levt har vart ett rent helvete. Bara felfelfel hela tiden. Men jag är stark, jag är så jävla stark! Jag klarar det här, det känner jag! Mitt självförtroende sjunker inte ner en procent för att ni snackar skit. Det bara höjs för varje dag som går. Hade inte mina vänner & familj funnits vet jag inte vart jag hade varit nu. utan er vet jag fan inte vad jag skulle göra! Ni har gjort mej till den jag är. Och nu kan jag vara stolt över mig själv. Varje dag kan jag ställa mig i spegeln och säga; Jag är bra, jag är bäst! Och det är eran förtjänst! Tack, tack så jävla mycket! <3 Och det jag nu vill säga med det här är att man inte vinner på att snacka skit, man bara förlorar, man förlorar en massa saker på det! Tänk på det allihopa!

Nu är vi glada! =D
dagen har vart bra, skolan-hem-äta-träna-duscha-datorn/läxa.
Nu är jag trött Godnatt!



         en bild på det också.

säg bara, vem

hej på er allihopa. Festen igår va rätt kul faktist! Men en sak är så jävla idiotiskt så jag spricker!
jag bara undrar vem fan, har startat ett fult jävla rykte om att jag låg med någon på den där festen? Det enda jag undrar är, vem fan? För det första, jag är fan redan kär i en kille, ingen som var på festen!!! Han skulle aldrig göra så emot mig, så jag skulle aldrig, aldrig i hela mitt liv göra så mot honom. Jag vill bara att ni sak veta, när man älskar nogon så jävla mycket så att det gör ont, så gör man inte så mot den, punkt. Och det är så jäva idiotiskt att ens "starta ett rykte, eller hitta på nogot sådant" som inte ens är sant in i minsta detalj. Jag har fått höra utav 3 personer idag, Varför låg du med honom? lixom SNÄLLA lägg ner ert jävla skit snack, jag menar inte er som frågade, jag menade förstås den som kommit på skiten. Varför ens hitta på nått sånt när man inte ens vet om det är sant? Och de fan inte ens är sant! IDIOTER!
Så gott folk, det ni hör, är inte sanning! ingenting är sanning!

tack och hej!

mm

snart kommer johanna&isabella hit och vi ska fixa oss lite för ikv.
hheh, prata nyss med sandra på msn, då frågade hon om jag hade köpt nån mobil än, och ja sa att jag sparar till en. men så är de ju egentligen inte, för jag köper upp varenda krona jag har.
men man får faktiskt mer saker för pengarna då, (a)

jaja nu hörde ja att någon kom, så hörs vi nog imorgon.
kram ;*


taggar för fähhhst ikväll

godmorgon på er allihopa! vaknade typ alldeles nyss. Ohja sova är nog det bästa som finns! hihi. Joja, har ätit frukost och så, så snart ska jag hoppa in i en varm o skön dusch. Mmmm! Vi tar gårdagen också, de va fredag och vi hade sovmorgon i skolan. Skönt! och sen slutade vi runt 3. då jag och Josefine traska ner på stan. knappt något köp för min del. Grattis, men man måste ju spara pengarna till lite kul också! (: inte bara köpa upp dom så fort man får dem. Köpte bara en mascara. får väl testa idag hur den funkar... Och kvällen igår var lugn, Var hemma hos Johanna och kollade på film och myste, lotta josefine emelie och jonathan var också med! (yy) Så idag vet jag inte vad jag ska göra, typ kolla på oth och sen ikväll äre fest hos Jockes kompis tror jag? haha. Går dit iallafall och ser va de är för nått, kanske är jätte kul :) hehehh. Jaja, nu väntar duschen...

Och sen vill jag bara tacka Izabella för att hon alltid finns där och man kan prata med henne om alllllttt. Du är helt jävla fantastisk. En riktig kanontjej är vad du är!  Jag älskar dig.


eeeeelssskkkinggg
pusssääähhhnn
<3


tjockt men ändå väldigt gott

Hej söta läsare!
nu va de ett tag sedan de var enn inlägg igen! Så då kan jag väl ägna 5 minuter till ett litet inlägg, mitt i alla skol böcker! och jaja, idag har jag varit i skolan, slutade tidigare idag som var mycket skönt och väl behövligt! hehe. Slutade ialafall 20 i 3. Och imorn äre sovmorgon till 10. känns också sjukt bra! (yyyy) Ju, sen när jag kom hem har jag pluggat och kollat lite på film. Jag tror ni vet vad! (: Och nu ska jag göra lite vofflor till mej och min lillasyster, för de ville hon ha! ;) Mamma och pappa kommer hem sent ikväll, för dom skulle på nått, äh jag vet inte vad! Skönt att få vara ifred lite! hihi. Och bror min var så otrligt snäll så han sprang förbi affären på vägen hem och köpte en Ben & Jerry's till mej! =D Ibland älskar man sina syskon alltså. (: i smyg... shh! höhö. Senare klockan 8 ska jag iväg på dans! Skojjjjj!   jaja nu skriker hon på att jag ska komma och hjälpa till. Så ja, så får de väl bli.
Vi hörs så snart som möjligt, hoppas jag! hahah! (jagvetjagäruselpådetta)
pussäähn


det är dags nu

jo hej, nu var det ett tag sedan jag la in ett inlägg. hahee! Så dåså, då kör vi ett nu då!
Nu sitter jag här och inte gör nånting, vaknade för ungefär en timme sen! har pluggat lite på den timmen o så... Idag ska jag nog bara vara hemma och vila upp mej för skolan imorn, uschuschuschusch för den! Och ikväll är de ju Beck, de e brade! skulle kunna sätta mig och kolla på ett avsnitt oth istället. Men de kan jag ju gör när som helst, så nu ska jag kolla på Beck ikväll, de va ett tag sen sist! Vi tar gårdagen också när jag endå sitter och skriver. Så igår va jag och Lotta på stan, stort behov utav de! ;) Så jag började ladda upp inför sommaren! Jag köpte en ny bikini, har alltid velat ha en sån! =D Och sen blev de ett par nya chinos eftersom att mina gick sönder i veckan.. :( så nya vart de! Och så köpte jag ett par nya tygskor också! ett par för varje sommar! =D jag verkligen älskar att gå runt i såna! otroligt sköna alltså. Och till sist köpte jag ett par solglasögon, inte för att dom va snygga eller så, men bara för att Lotta tyckte att jag va så fett ful i dom! ;)))) haha! Tack lotta för igår då, myckä trevligt vill ja säga! Här får ni en bild också på de jag köpte!
puss


Haha, detta såg jag när jag kom hem, men nästan allt va rosa! ;) inte menigen, bara blev så. Jag e rosa innuti också!


god eftermiddag gott folk

hej hallå. kom hem från skolan för ett tag sen! ganska lugn dag, vi kollade på lite film och så, hade bild och musik! de ä ju chill! :) Jaja, under tiden jag har varit hemma har jag väl gjort lite läxor. Känns som att jag börjar komma ikapp nu! (yyy) de e bra! sen ahr jag kollar på one three hill, och jajaja de är nog de absolut bästa som finns! ohja. Nu hade jag tänkt att äta nått lite snabbt sen hade jag tänkt att gå ut och träna litegrann. Och själv ville jag inte vara så då tänkte jag att jag skulle ringa ISABELLA som jag inte har träffat på åååår och dar, ska bli härligt att ses igen! Jaja, hon ville iallafall joina som tur va, vi har massor att ta igen från varann. ;)
Och ikväll blire hopp i säng tidigttidigt, eftersom att jag är död nu och kommer att vara ännumer död efter att jag har kommit hem! Jaja, jag säger de som vanligt; jag ska inte sitta och prata mer ointressant nu! ;)
vi hörs sen, kyss i rumpan!


jag blir bättre och bättre på att lägga in bilder,
men dom ör fortfarande lika tråliga tyvärr! ;)

men jaaaaaaa

hejhejhej gott folk! Kom alldeles nyss hem från skolan, ganska seg dag. Har vart på riktigt dåligt humör! Jag menar riktigt dåligt! skulle vilja kalla mäj "ääänggryyy matilda n00b". höhö! Jag har iiiiiiiiinegnting att säga, så puss de på korta och roliga inlägget! (: hhihi!



jävla random!!!!!!!!!

haha?

men snälla du, säg till från början istället? Gör ingen stor grej av de lilla! okej? tänkt efter före! Gör som ni vill, bara ni mår bra så är jag glad!

orkar inte bry mej, jag är king iallafall :D! och som
ni alla redan säker vet, jag e skills på paint!



de skulle föreställa mig, nja vet inte riktigt va de blev!? :D

tråk

Haha, bild ifrån förra helgen. Gick lite över styr in
              mot natten! men de va king! ;)



Hej och goddag! Jag har tråkit som bara den så då
tänkte jag att jag kunde lägga in ett inlägg för dagen.
Jaja, idag har jag inte gjort så mycket. Suttit här och
pratat med oskar! =) bäst! Sen tidigare imorse va jag
ute på en kort prommenad. Skönt att komma ut ibland
också! heh. Joja, har inte mer att säga. Eller jo,
skola imorn! uhhh pallllaaaa! nej! verkligen inte!
höhö. nu ska jag inte sitta och prata ontressant!
vi hörs väl, pussen!


hehe

hej jag heter matilda och jag är usel på att blogga
puss


vad tycker ni?

hej på er. Jag veeeeeet, jag är så grymt usel på att blogga, och jag tycker att det är grymt tråkigt igentligen.. så jag känner "varför gör jag ens det?" jag tror bara att jag ville testa om det var kul för att det är roligt att läsa andras bloggar! Men jag sitter ju bara och skriver onödiga säger & lägger aldrig upp bilder.. så snart funderar jag på att ta bort skiten. höhö! Och om man ska vara en riktigt bra bloggare så måste man ju ha tid? Det är ju det minsta jag har. Men om vi säger så att ni får välja! :) Ska bloggen vara kvar, eller ska jag ta bort den?  hehehe!

jaja, färdrig pratat om det! nu ska jag gå och mummsa på en ben&jerry's framför one three hil.
posss


wtf?

asså jag har setat här i en timme snart och försöker att få in bilderna men vad händer? :o lixom ingenting funkar... vad har hänt ;s... haha jaja, nångång går det så de kommer, lovar (:

sammmma visa igen?

jag pallar inte lägga´in bilderna från "fest" bilderna utan jag tar dom "för" bilderna! ;)

 


 HAHHAHAH



FFFFFFFFFFFFFFFFÄÄÄST



hhahhaha kommer mer imorn, är inte riktigt på humöret! :O

tjobre

nu har jag just fixat med lösnaglar och jag har gjort lite tjejgrejer! ;) uknow..
fast såklart har jag också hunnit med att göra lite läxor, jag känner mig fri som en fågel! (8)
och snart är de partyy!!!!!!
haha jag jag vet inte varför jag skriver dehär inlägget för jag har iju endå inget roligt att berätta. 
0a matilda du är en 0a :)
hahahahh åh gud ni kanske märker att jag är trött, men nu vet ni vilken humor matilda nord har! :D
jajaj, ska snart sova i min säng och så! 
jo imorgon ska jag ner på stan som jag inte varit på på eviiiggeteeer det känns som att stan är min bästis, hahah 
nu behöver ni inte höra mer av mig! ;d

puss och kiss i baken





ni som skickar alla dumma kommentarer om att ni inte gillar min blogg, ni behöver inte vara här, för jag gör mitt bästa för att den här bloggen ska bli bra.
det kallas bara avundsjuka!




 


ni vet, no more

Hej på er. Kom presic hem från skolan. Fick sitta kvar en stund eftersom att jag låg lite efter efter frankrike & så. Har litelite matte att jobba ikapp också, så ska sätta mig i en timme sen o jobba efektivt! (yyy) Dagen har varit bra, men morgon dagen blir ännu bättre! ;) hihi. Nu springer min lillasyster runt och tjatar på att hon vill att jag ska göra "manikyr" på henne. Haha, nångång kan jag vara snäll mot henne! (:

Till er.
jag blir så jävla trött på er som tror att dom är så jävla mycket,
men igentligen är så jävla lite, visst, alla är lika mycket värda,
men när man kan tro att man kan behandla alla som man vill
är det ju något fel! alltså fatta nångång, jag tar inte åt mig. Säg va
fan ni vill? det betyder liksom inget. Så varför hålla på som ni
gör när det endå inte betyder någonting? Ni gör bara er själva till
sämre människor. herregud, de är fan synd om er, inte om mig.

texten kanske kan vara ett sätt på att jag bryr mej,
men jag bryr mig inte på det sättet... Så snälla,
skriv in i era tröga hjärnor att det inte funkar mer!
hahaha, dö!


puss till er, förlåt! (a)


hajsan

fan, jag hade skrivit ett as långt inlägg och när jag precis ska publicera det så kommer min störda bror och typ tar upp allt internet så allt bara la av!  :(((
men vad gör jag inte för er kära bloggläsare!
jo jag skriver om allt från början, hhm det värsta är att jag inte riktigt minns vad jag skrev ! "/
jo juste det här med bilder är kanske inte riktigt min grej om man säger så, jag har mest bara text på min blogg som ni kanske har sett.
men här kommer andledningen till de, när vi flyttade från borlänge så försvann alla mina bilder som jag hade tagit där.
och dom bilder som jag har tagit här är på pappas dator som han nästan alllltid har med sig vart han än är ! :$..
jaja jag har mycket som jag måste göra så det känns otroligt skönt att få lite paus på fredag spec när man får ha fest! hahaha gud så patetiskt inlägg det här va, men jag är sån!

jag vet att den här bilden är lite konstig men de är ju iallafall en bild! :)


det ryktas tjejkväll?

hej på er. Nu är jag helt slut efter en jobbig dag i skolan. (presic som vanlingt)... Har massor med läxor & prov, känns det som. Så mycket tid för bloggning finns det ju inte. Men nu var det läge för att klämma in 3 minuter (: Ibland måste man ju ta en breake! Jaja, dagen har väl annars varit helt okej. Lotta knäcker, det kryllar utav wannabe's. (dö) och vissa är allmänt bra, och vissa allmänt jobbiga... Men det är sånt man får stå ut med/är van vid. hehe!

och ja, i helgen ryktas de görlnight@ juänas place! tummen upp för det! hoppas på lite bilder som jag kan dela med mig av! (: jo, det blir der nog (;

Nu är jag hungrig
hejdå
v.

frågor & svar

ja, nu har jag väntat i nån dag på era frågor, har väl inte blivit så jätte många. men jaja... vi tar dom är så länge ;).
jag är ju faktist nybörjare på bloggning!

•1.      ska du flytta till frankrike? Isåfall varför?

Det är inte riktigt säkert än.. Jo för att min pappa har jobb/äger företag där!


•2.      finns det snygga killar i frankrike? :D

haha, näe.. ;)


•3.      Vad hände med dig och oskar lagerqvist? :s

Det här låter konstigt, men jag vet faktist inte själv... Men vår relation håller J


•4.      du är så jävla snygg jag vill bara slicka upp dig godbit! får jag chans på dig? <333333333333

Haha, hej lotta ;)


•5.      jag vet inte om du kanske tycker att de är jobbigt att svara på den här frågan, du behöver inte svara om du inte vill... men förut mådde ju du typ dåligt för folk kallade dig saker och ting, och grejjs med din kille och så. men hur är det nu?

Nejdå, det klarar jag J.. Nu mår jag bra efter allt, visst set händer ibland att man blir kallad för saker, men mitt självförtroende har stärkts och jag tar inte åt mig längre! J Och det där med killen har ett missförstånd.


•6.      äre sant att du får 1000 kronor i månaden som inte är barnbedrag? o:
jävlar va bortskämd du är isf.

Jovisst, jag får mer än barnbebraget, men inte riktigt så mycket!


•7.      är du oskuld?

Haha, vilken fråga! Men nej det är jag inte.


•8.      vart beställer du hem kläder ifrån på internet?

Oj, det är olika. Nelly.com och ellos.se, ibland bara kollar man runt och hittar fina saker också ;).


•9.      vad gillar du mest,
långa eller korta förhållanden? :p

långa (:


•10.  är du tsm med någon?

Nej det är jag inte, men jag har känslor för en kille! (:


•11.  hur många syskon har du? (isf vad för syskon) x''d

Ja, jag har en storebror och en lillasyster. (:


•12.  hur många läsare har du? (:

haha, inte så jätte många än i alla fall. ;) håller det för mig själv..


•13.  assåe serri, hur många har du strulat med igentigen? -.- xd

öhm... går inte runt och räknar direkt. Xd


•14.  hur får du alla killar igentligen? xDDD

haha, jadu... jag är mig själv och dom verklar gilla det kanske? :D Inte vet jag ;)


go'kväll

Hej allesammans! Nu är jag hemma, och gud så skönt! man tror det inte men det är faktist fruktansvärt jobbigt att resa! usch ja. Så imorse kännde jag inte för skolan för att jag är helt slut.. Så idag har jag haft lite skolan hemma istället. Jobbat några sidor matte o lite sånt, bara gått runt i myskläder, och bakat kladdkaka.. mmmmmumms! så ikväll blire och lägga sig i tid. För det går verkligen inte att vara trött mer och helt borta när jag är i skolan. Måste börja tänka på betygen nu också! :ss höhö! jaja, fördel imorngon iallafall, får träffa fislotta och alla andra! stort + till de! (yyy) Nej nu ropar pappa på att jag ska hjälpa till med maten, lika bra att göra de innan han blir sur, haha! vi hörs. Och jag lovar, bilder kommer!
puss & kram

klänningar


Så där ja.. Nu har jag hittat några klänningar som jag iallafall tyckte va rätt
okej iallafall. 3an, 4an & 6an  va väl fin men kanske ingen man bara tar på
sig och går ut! x'd Men nu kan jag inte bestämma mig såklart! höhö. så hjälp
mig och kommentera vilken/vilka ni tycker de ska bli till sommaren! ;)


!

TA MIG TILL KARLSKOGA!

mitt i frukosten

Hej och godmorgon på er! Sitter här med min frukost, Vaknade för en stund sen. Och jag är fruktansvärt trött... eftersom att jag inte somnade förän klockan va typ 3 eller nått! usch, att bara ligga vaken hela natten är nog de värsta jag vet! Jaja, ikväll klockan 21.20 går planet hem till sverige. skönt att komma hem! haha jo, det där har ni nog hört några gånger... Så jag lovar när jag kommer hem blir de mer bilder på bloggen. :) Jag håller med, det blir mycket roligare! Så vad ska man göra idag? Jag ska nog ligga framför tv;n och kolla på one three hill, eller OC, eller kanske gossipgirl? :D haha! lika bra att man har med sig alla boxarna! ;) Och juste packa ihop alltig också! de är också trök! Och så har jag kommit på att det värkar rätt kul med "frågestund", de har jag sett på massa andra bloggar att som har gjort ;). Så det är bara att ställa frågor i kommentarer, fråga på, vad som helst! Vore kul! :D

Nej gud, nu känner jag bara ett sug efter hemlängtan... Jag föredrar tillochmed skolan framför de här! Och då längtar man hem otroligt mycket om till och med man heldre går till skolan! haha! bus.

Jahjaaa, tack iallafall kära rosa iPod som har räddat resan lite iallafall! :D hon e bäst! helt klart bäst, hon e ju lixom rosa! ;) haha! Nu ska jag ta på mig kläder och lägga lite smink i faceet. Vi ses i sverige!
 possssss



RSS 2.0