jo tja

Hej på er!
Sorry för min usla uppdatering :( huhu! Men kära läsare, jag lever! :D Gött ha? Jo kanske pga dålig uppdatering, flytten u know! Har haft fullt upp och packa ihop allt onödigt jag har tryckt in i mitt rum! :) Förstår inte varför jag ens ville ha allt skräp? Nej men ni vet, jag har varit plockfia sen jag va litenliten :) Kan vara allt från ett suddigum som föreställer en prinsessa till ett armbamnd man gjorde på dagis till en pappersbit som man har ritat ett par "jätte fina" ögon på eller vad som helst! :s Helt sjukt va saker! Usch ja, men nu är vi helt klara med flytten och nu sitter jag i nya huset i Spanien. Har satt upp skrivbord och riktiga sängar nu, var verkligen trött på att sova på en madrass :s Nej usch, riktig säng skare va! :D
thah, Jag är jättejättejättejättejättejättejättejättejättejätte verkligen JÄTTE trött och orkar igentligen inte skirva. Och varför hade jag energi att skriva så många gånger! Nu slocknade lampan i mitt huve dirr!
Puss

tänkte bara höra av mig

Tja hej!
Nu är nästan flytten klar och jag har tagit mig till huset i spanien! Gah, känns som att de här kan bli rättså nice om man säger så! :D Känner att jag kommer att trivas här, toppen! Det är stort och luftigt, varm luft, men kallt golv ni vet! Så där utomlands :D Thihi.. Jaja, kom hit i torsdags kväll iallafall, hann ta ett sista kort farväl av mina vänner! hahah! Men jag har lite tur faktist! Jag ska till sverige en gång under deras sommalov. I slutet iallafall. Har iallafall varit i nya skolan, det är en engelsk skola så det känns bra det också! Men herregud, jag kan knappt hålla mig för skratt, dom ser förjävliga ut här! gahhh, för det första borde dem noppa ögonbrynen ;s haha! och gud vilken klädstil har dem? Jag går runt o shorts och dem går runt i långa jeans i 29 graders värme? Oh herregud. + Magtröja på det, ännu ett +, dem har raggarsträck vissa iallafall, HAHAHA! Kan det bli värre? hahahha Nej. Men nu ska jag hjälpa till att sätta upp lite grejs.
Ni fick en liten kort uppdatering för att se att jag lever! Vi hörs när det finns något att säga!
puss tja
(+jag ska försöka fixa lite bilder, roligare för er lixom)


flytt

Tjena!
Blev ingen bloggning igår, pga början på flytt! Har hållt på med det hela dagen idag också! Men nu på kvällen har vi lagt av och hade tiden för att slänga in ett inlägg! :) Duktigt. Som sagt, flytt hela veckan, idag har jag mest plockat det sista, burit kartonger och hjälp mamma med att damma av! Och herregud, har jag ont i ryggen eller? Något! buhu. Jag har igentligen inegtning att säga... får se om det finns tid imorgon eller någon annan dag, det kan bli strångt om det! :s
Känns endå ganska onödvändigt eftersom att ni vet vad som pågår denna vecka! ;) thaahah!
puss så länge


länge sen nu

Hej på er!
Nu var det bra länge sen jag stack in ett inlägg sist. Det blev så eftersom att det blev lite körigt med sista veckorna i skolan, flytten osv. Och därför kände jag helt enkelt att jag inte hade all tid i världen till bloggning! Men hallå?
i'm back bitches! :D Varför jag börjar blogga just nu bara är väl att jag ska ju som sagt flytta till spanien! IMORGON!?
Omg det känns helt ovärkligt. Jo därför börjar jag blogga igen, för man ska väl hålla vad man lovar? Jag lovade ju att blogga när jag flyttade till spanien för er skull, så att ni skulle få förja mitt liv där också! Kommer dock inte blogga jätte mycket! eftersom att det är sjukt fint och varmt där, och då ska man väl vara ute!? :o Eller bara för att jag säkert så här nu så kommer jag att blogga sjukt mycket eftersom att jag inte kommer att vara populärast när jag kommer dit! hahah, Hoppas på att jag kan charma dem med mitt blond hår iaf! ;) haha! Flytten börjar iallafall imorgon, men kommer inte börja bo där fär än om en vecka tror jag att det var! Känns ganska bra för min del. Ja nu börjar det bli ganska tjatigt om allt det där! Kan väl börja berätta om första veckan på detta underbara sommarlov! Skolavslutningen var helt underbar, både tårar och skratt. Jag tror att jag var den enda som grät riktigt riktigt mycket :o stora floder! huhh.. På kvällen hade vi i klassen bara en liten träff bara vi! Mycket trevligt kan jag lova. Har knappt kännt dem ett år, men det känns som att vi har gått i samma klass sedan vi var små 6 åringar.. huhu, men ja! Sedan i veckan har det ännu en gång varit mycket packing, mycket kartonger och städning av hus. Men jag har också hunnit med mina vänner! Måste passa på eftersom att det kanske är sista veckan tillsammans på lång tid nu :( Känns helt sjukt ovärkligt! Jaja that's life! Kommer säkert att bli jätte bra i Spanien också. Har väl längtat lite :') ska bli skönt att få börja om.
Men du har jag verkligen inte mer tid att skriva, har blivit ett nog långt inlägg för att folk ska orka läsa det xd haha! söta jag.
+ En sjukt trevlig helg med min sofie för 2 veckor sedan, inget jag får glömma!

Pusss & kram
ni älskar mig, jag älsar er!

RSS 2.0