valborg

hej på er!

valborg idag. Fest och allt. mycket göttt!
Skulle vart mycket kul att vara i Dalarna och festäää! :D kan låta trist med är sjukt kul! Jajaja, drar hem till nån av Johannas kontakter, och sen drar vi nånstans där de är mer drag! :D Nu måste jag hoppa in i duschän o göra mej iordning för snart kommer lottan och hämtar upp mej! hörs om kvällen imorn!
PUSSSSSSS

ohja

hej
mitt liv är jätte tråkigt just nu
medvärka och gör mitt liv roligare just nu
hejdå


hahahh

tjabbbbbbbaaa!

onsdag idag, skönt att typ hela skol vekcan är slut nu, eller ja... imorn också då men! Med de ska ju bli hur chill som helst, har sovmorgon o typ kolla på film hela dagen! nays. Och herregud, jag har fortfarande "skuldkänslor", eller vad man ska kalla det, haha för att jag itne har bloggat på typ en halv vecka före dem senaste korta inläggen!? skamm matilda! :o Ska berätta lite mer exakt nu när det finns mer tid!
jag pappa och bror drog ju iallafall till borlänge och träffade alla våra kompisar! Jag mina, pontus sina och pappsen sina. haha! Sen åkte vi till mormor! saknat henne faktist, hennes bullar alltså! :D haha, jaja eftersom att hon fyllde 82 här i veckan! så vi firade henne en snabbis, gud man märker att hon börjar bli gammal och så nu! Kanns som att hon dör när som helst! ;s nej usch så ska jag inte tänka! :)
Och idag fick jag tillbaka mitt No prov! OHYESSS! VG BARN! :D jag är iallafall grymt nöjd med det. Tänk va bra det kan gå bara man läser 20 minuter om dagen! hehehhe!

Nu orkar jag inte sitta vid burken längre. Vi hörs så fort det finns något vettigt att berätta :)
PUSS

BESTÄLLDA! :D



dalarna!

herreeeggguuud!
matilda har varit i dalarna i helgen, det blev ändrade plander på fredag morgon.
jag pappa och brorsan åkte till borlänge och träffa massor av folk! :D
sofie, shnuppe, jonte but not joss men massa andra också!
på lördagen så vaknade jag upp med sofie brevid mig, då gick vi upp och fixa oss och så skulle jag åka vidare till gagnef.
jag hade tänkt att lägga in massor med bilder, fast jag hittar inte min kamera! bajs
aja, men jag ska gå nu,

...

HELVETE!
åh, herregud va förbannad jag blir!!! Nu när man väl hade bestämt att de skulle bli Dalarna så bli min syster magsjuk så då kan vi tydligen inte åka! asså FAN! Hade sett fram emot de så sjukt mycket! uhhh... Bara inte skiten fastnar på mej nu också. Vi hoppas inte på det, för de skulle suuuuga! ännu mer.
Nej jag är så sjukt arg så jag orkar inte skriva nu! :p hahahah. lek inte me matti nu asså! HAHA!
hej så länge.

lycka till sandra! hehe

Onsdag:
Ska försöka träffa jonathan och patrik en stund. 

hhm, lite ändrade planer kanske.
patrik är sjuk så han hinner jag inte träffa, men jonathan ska jag snart gå och möta på stan :)
jag ska hjälpa han att hitta en jacka. han påstår att jag är mycket bättre än han på de! hahaha, vi får väl se..
men vad gör man inte för världens bästa? hhehe
vet inte hur de blir på fredag än, min lilla syster håller på att bli magsjuk -.-. ha ha
men jag hoppas på att jag och bror kanske tar tåget dit eller nått :)
aja, nu har jag inte mycket mer att säga,



hoppashoppashoppas (y)


dålig uppdatering

Hej och förlåt för min usla uppdatering senaste dagarna! Men jag har haft fullt upp de senaste dagarna! :s ja uhja! Men idag har det vart en ganska lugn dag. Började klockan 9. Och då hade hela familjen dragit iväg när jag skulle gå upp, och såklart glömmer jag att ställa klockan! åh jag dampade sönder totalt! så jag vaknade iallafall 20 över 8... -.- yesbox så man satt sej väl på cykeln typ 5 över 9. Topppppen matilda. svar nej! tycker jag verkligen inte att det var. Hatar att komma försent! ;s hhheheh. Jaja ni såg nedan lite av frågorna som inte blev med på frågestunden. Och ja, som sagt... för eran skull ska jag självklart fortsätta blogga i spanien, jag tror att vissa av er vill följa mitt liv där också! ;) haha. Men oj nu kom jag av mig på dagen, hahahah! Var iallafall i skolan hela dagen idag. Slutade runt 10 över 3. Då jag Lotta, Johanna och Pussy drog ner till göteborg city. Sjukt kul o träffa lite människor man inte sett på ett bra tag. :)
Och nu sittter jag här tillslut iallafall. Skulle böhöva sätta mig med böckerna men kännde inte för det än! ;))) Och jag är duktig o har planerat hela vekcan! :D ohja. Nu ska ni få se!

Måndag:
Skolan och sedan hem och plugg hela kvällen.

Tisdag: 
skolan, stan med brudsän, och plugg ...

Onsdag:
Ska försöka träffa jonathan och patrik en stund.

Torsdag:
Packa OM! :D haha, och träning

Fredag:
DALARNA maybe... man hoppas, då åker vi på fredag morgon, coz på kvällen med sofie o co. kanske! (aa)
Lördag åka till mormor i gagnef! hehe.
och Söndag, kupolen i typ en timme sen hemresa.

(YYY) GREAT


rätt sugen på en ny nu alltså! ;) Ska försöka hitta en snyggg
till sommaren! Vilken, rosa eller silver? hhjjääällppp mmeeejj!

lite frågor & svar

vart i göteborg bor du nu?
inget som jag skulle säga via nätet

jag skulle gärna vilja veta hur många som är inne på din blogg?:)
det är också en privat fråga, men många nog tillräckligt många eftersom jag har kvar den. ;)


när kommer du hem från spanien? :):):):)

inte riktigt klart än, men så fort jag vet så hör jag av mig!

vad är din favvo film?
kollar inte så mycket på just filmer, jag kollar mer på serier, och min favorit serie är nog gossipgirl eller one tree hill.
 

hur blir de med bloggandet när du bor i spanien?

jag kommer fortfarande ha kvar bloggen och skriva, men om de går sämre eller liknande så vet jag inte.

hur kommer de bli med han oskar när du flyttar ?

oskar och jag är bara vänner, och vi kommer väl hålla kontakten på samma sätt :)

är du kär i någon?

ja ;) hah vilken fråga

kommer du sakna mig? (AAAA) / jonathan
du vet redan svaret! KLART SOM FAN

jag älskar din blogg, hur fiar du desigenN? :))
jag brukar vara inne på en sida som heter www.designadinblogg.se super bra (y)


hur många gånger har du knullat?!?!?!?!
jag vill ha dig <33333
hahahahahahahaha fan va patetisk, håller inte räkningen och om jag gjorde de skulle jag inte skriva de här! sry ;)



hahahaahahhahah vilka frågor, kanske lite för personliga då!
men hoppas svaren duger



sjukt kul verkligen!


dalarna?

tju

Usch nu är det söndag och imorn börjar skolan! wä! Pallar verkligen inte... Jaja, helgen har vart helt okej. Har ringt en hel del! Haha. Vart med tjejerna en del också. Gud vad jag älskar dom! :* Ni e sjukt underbara.
Och här i helgen fick jag reda på att de kanske blir Dalarna till nästa helg! :D Härligt o träffa allt borlänge folk & coz vafan! :D Sjuktnice. Jag saknar dom otroligt mycket nu alltså! Idag vet jag inte var jag ska göra, blir väl något lungt som valnigt. Nu orkar jag inte skriva mer för de här går otroligt segt....
PUSSÄN


jag suger på de här

hejsan jag är inte alls på blogg humör, och jag har inte varit dom senaste dagarna heller!
 sorry men ni an få lite bilder :)


lite av de jag kommer sakna,
våran humor...
vänner..
den som jag va här (a)... hahahahahahha
våran shopping...
alla fester..

love

tyvärr

Lovet går mot sitt slut!

och der suuuuuuuger! Jovisst, det är det inte bara jag som tycker heller! Varför är skolan nödvändig igentligen? Man lär sig knappt nått endå, lärarna är ju grymt kassa! :s Riktigt surt. haha jaja, nu har vi skrikit ut ilskan! höhö jo "ilskan". Yesbox. Idag är det Torsdag och jag börjar bli smått upstressad för att det snart är skola igen, ni har hört! ;) Idag äre seg dag igen! vaknar runt halv 12 och sen sitter man här i typ 2 timmar och sen då? :o dagen går ju bort! poff! Men nu iallafall har jag fått lite ordning, Har ducshat och fixat klart! Så nu när klockan är halv 3 börjar dagen men igenligen slutar! :D känns det som iallafall. Så nu ska jag springa hem till Lott Tha Pott. Mycket skoj. Känns som att det var år sedan jag bara va med henne! :s jaja nu blir det iallafall av! hahah. Och kul för er som fick läsa de här kuliga inlägget som ingentligen inte var så kul för jag ljög.
PUSS

hade inte vart helt fel med sommar nu asso! :/

tjo

tjohej på er.

Gud va roligt det börjar bli med bloggning nu asså! :D Jag börjar förstå mer och mer, och får nya ideér hela tiden, det är jätte roligt. Men jag tycker att ni är alldeles för tysta? :o Vart har alla kommentarer tagit vägen hallå? Komigen lixom... Dagen har vart chill, inte gjort nånting, kollat på typ 3 filmer och ätit godis o gottat mig, bara mys! Ikväll blire ingenting heller, ska städa lite grann, mitt rum ser gräsligt ut! ;o Hatar och stära, ja usch. haha. Jorå, känns som att lover snart är slut, och hej va fort de har gått! Orkar vrkligen inte skolan. Och nu efter lover ska man börja nån skit extra lektion för spanska... -.- palla derå! Måste typ lära mig mer flytande! Jaja, that's life... Nu måste jag hjälpa mamma med nånting för nu skriker hon. haha, inget genomtänkt inlägg, men de kommer när jag har mer tid! vart lite inklämt nu.
PUSS & KRAM

no phone

Hej.
Gu det börjar bli tröttande att alla ska fråga om nummer och sånt nu. Men nu ska ni få förklaringen till att jag inte har någon mobiltelefon. År 2008 hade jag 3 mobiler, inte dem billigaste heller... Och såklart hade jag sönder allihopa! Och eftersom att mamma och pappa hade betalat alla så ville dom inte betala en till! Och jag är kass på att spara så det kunde jag ju inte heller. Men så här är det faktist också, Jag vill inte ha någon mobil. Låter lite konstigt men jag vill faktist inte det. Och då vill ni ju såklart veta varför, så det ska ni också få förklaring på. För att om jag hade haft en mobil så hade jag bara haft den med mig vart jag än gick, skulle ha den i handen vad jag är gjorde osv. Och jag skulle prata i telefon o smsa 24/7 och de skulle bara gör mitt liv till ett "data/telefon liv" hahaha. Jaja, och dessutom skulle de ju kosta en massa pengar! Man kan ju bara säga att "jag ska inte göra så". men jag vet att jag inte kommer att klara det, jag har vart med om det förut... xd Haha så nu vet ni det!
hejdå! :D


godmorgon

Hej godmorgon på er!

Vaknade nästan alldeles nyss! Och herregud va bra jag sover i min säng! undrbart! :D så nu vet ni om ni ville veta som ni säker inte ville. hahahah! Jaja ska väl snart göra frukost till barnen i familjen Nord. Nu när mamma och pappa jobbar o allt. Antar att jag måste göra det, annars blire nog inget! ;) haha. Sen ska jag slänga mig framför tv;n. Vad jag nu sätter på... one three hill skulle jag tro! Idag vet jag faktist inte vad jag ska göra alls. Och det är faktist sönt. Att liksom inte ha nogot specielt planerat. Ska säkert ut och träffa tjejerna en stund ikväll, i de här finfina vädret.. hm host!* Nej ucsh de skulle va härligt med lite sol nu. Och nu sitter jag på den tråkiga datorn så här finns det inga bilder. Det suger! så ingen bild i detta inlägg, tyvärr! Men nu har jag ingenting att säga så vi får avsluta de här inlägget här. Men vi hörs efter lite updatering! ;)
Kram hej

tjohej

Hej på er. Nu har jag överskotts energi, jag sitter och leker i webbcameran, hahah! herregud.
så någon, roa mig? vet liksom inte vad jag ska säga, ville bara höra av mej!
PUSSS HEJ !

ohja



lite sånt här måste ju bloggen också innehålla! :D
SNYGGGG!

Hår



Så här får det absolut inte se ut efter en tuppering, hemskt hur folk förstör håret.
För det mesta ser alla stans fjortisar ut så här! usch sikket skatbo!
tips för tuppering:
lyft över håret och gör längst in i hårbotten (uderhåret). Som sagt inte över.

Smink

 En helt vanlig läppglans utan färg, bara glänsande.

 Också en helt vanlig läppglans med lite rosa ton.

 Rött läppstift för er med den stilen. ;)

 Orkade inte göra allihopa, men här är bild på det som inte bev med!

min favorit: inotyol, idomin & faoundation! haha
som dock inte blev med!

Måndagens outfit

 

Här är måndagens outfit för er som ville ha det! 

Jeans leggins - Gina Tricot ca 199:-
Tunika - Frankrike 5 euro (på någon barknad)
Sjal - Mammas gamla

nurå

nu så är jag riktigt tänd på bloggning. Har gjort om designen och bara det gör det mycket roligare! haha :) Så va tycker ni om det? Jag vet faktist inte varför den här övertexten inte syns, men det brukar inte vara så intressant iallafall. Men annars får man väl markera de! :) haha. Jaja idag är de Måndag, första lov dagen o allt, mycke härligt. Idag ska jag inte göra så mycket alls, hade tänkt att lägga mig på soffan framför one three hill, och då vill Johanna & Jonathan komma och vara med på, så dom är mycke välkomna! :) haha. Jag har igentligen ingenting att säga... Ingenting specielt händer heller. Sitter bara här och fixar och fixar med designen och lär mig bara mer och mer. och de blir bara roligare och roligare :D. Så vi hörs sen när jag har uppdaterat mig lite! ;)
PUSS

Laurent Wolf - No Stress

Laurent Wolf - No Stress


syns inte

nu är jag nästan klar med designen :D!
blev ganska snyggt enligt mig iallafall, hahah " matilda goes ego"
hahaha min kvälls humor suger! :)
aja, nu är jag själv hemma, som vanligt dåra!, snart ska jag göra te och en macka och sätta mig och kolla på tv.
ni får hare så bra!
hejdå :)

OBS! juste de va några frågor som jag glömde på "frågestunden" , men jag orkar inte kolla på vilka de va.
soo let´s go,, FRÅGA!


blogg design

hahah, nu har jag suttit här i timmar och försökt fixa min design här på bloggen.
men de är ju inte riktigt min grej alltså!
som sagt de ser inte så bra ut nu, men jag får fixa de senare ;)

hejdå!

españa

hejsan!
idag har jag inte gjort så mycket, träffat brudarna en kort stund.
juste de blir inge frankrike, de blir españa. vi som hade köpt ett hus i fankrike också! men de går fort att sälja sa pappa.
så snart far vi nog ner till spanien, eller iallafall pappa. jag tror att vi ska köpa en lägenhet till att börja med. tänk mig själv i en lägenhet, de går ju bara inte.
aja men när vi har flyttat ner alla saker, ska vi kolla på villor! :D hahah,
de är faktiskt en grym lättnad, för jag läser ju spanska i skolan (h)
haha jag kan inte så mycket direkt men lite iallafall. " me llamo matilda" ;)
jag vill ha ett " lyxhus" där nere. fatta med pool vid havet och alla snygga spanjorer! ( magrutor året om ) 
hehe
 

vi hörs sen, hejdå


stek

hejhej på er alla!
nu skriner solen stek mycket. Så jag ska inte sitta inne vid datorn hade jag tänkt, så det blir kort!
jaja, idag ska jag inte göra så mycket. Ska väl sätta mig ute på ballkongen och få lite färg i facet (: de e nays!
så ja. Har ingenting att säga! vi hörs nog sen!  PUSS

den här låten får mig att tänka på sommar! (yyyy)

i don't wanna work today, maybe i just wanna stay,
 just take it easy cause there is no stress. i know it's
 not an awful crime something special in my mind.
 Nothing's gonna cause me distress. I text my baby
on her phone try to get her sexy body home. That's
the day i wanna spend my day. Got to find an abili.
Cause i don't wanna waste my time. I don't wanna
feel this stress. It's not that i'm lazy. I think i'm just crazy. x?

trött

hejhej, nu sitter jag här i min ensamhet... Jag har vart dålig på att blogga nu, men idag ja hur många inlägg har det blivit? de här kanske är de 4-5-6? haha! jaja, roligare för er! :D Nu har jag fixat fram de snygga pixxäärna!

GLAD PÅSK!


nejnejnej! fel utav mig!
GLAD PÅSK!


tack

jag träffade dig den 19/3 2009.

det var första gången vi träffades, vi pratade och vi hade grymt kul tillsammans. jag kände aldrig att jag skämdes när jag var med dig. du förstog varenda ord jag sa. du hade redan mycket egna problem men du ville hjälpa mig iallafall.

och det ska du få ett stort tack för. nu är de min tur att hjälpa dig, jag vet inte riktigt hur men när jag flyttar till sommar har jag iallafall hjälpt dig lite, du slipper mig och mina problem. du är något som jag absolut inte vill mista, men det är nog inte meningen att de ska vara vi. du är som en bror, du tar hand om mig mer än många andra har gjort. jag har haft många jobbiga och svåra stunder men du har hjälp mig igenom många. snart står vi där och vi vet att de kanske är sista gången. jag kommer aldrig glömma dig och våra stunder tillsammans.

and i swear, i will be there
i love you with every beat of my heart jonathan.


även om jag inte finns där..


SPANIEN?!

VAFAN?!
ska man aldrig kunna lite på dig eller?
du sa fan att vi skulle bo i bolänge tills döden! men nej sen flyttade vi till göteborg,sen skulle de visst bli frankrike i sommar, men nej nu så blir de visst till spanien!?
tänk på mig lite också! snälla.


frågor & svar

nuså har det kommit in lite frågor iallafall. orkade inte vänta längre, så ja. Här är era frågor och mina svar!


vilka tjejer "innehåller" i ditt tjejgäng? :) haha

jadu... Lotta, Johanna, Josefine, Stina! Och ibland är det några fler, men oftast dom! J

  

Varför kallar folk dig hora osv. om du inte är sån? jag vet att du inte e de :)<33

Jag vet inte, det är nog bara något skit folk har fått för sig... Kan tyvärr inte svara på det!

  

vad använder du för smink? =)))))

jag använder först rengöring, annars kommer det mycket äckliga bakterier. Och sedan tar jag på faoundation, sedan puder och sedan rouge, efter det har jag 2 olika ögonskuggor en svart/grå som jag har längst ögonfransfästet och sedan en vit! & mascara! (:

  

är du ofta berusad?

Haha, nej! Jag har kanske varit det 5 gånger i mitt liv... tyvärr!

  

Spelar du fotboll? :s

Nej J. Brukar bara skojspela med mina kompisar.

  

vem är den där oskar?

Oskar är min älskling! Han bor dock i karlskoga :/

  

kommer du flytta tillbaka till sverige när du har gått klart skolan i frankrike? :)

ja det kommer jag sannerligen!

  

Är du tillsammans med oskar?

Ehm, vetinte!? :D äh han e älskling iallafall

  

får jag chans på dig?

Självklart ;)

  

Vilket är ditt bästa förhållande? :)

Oj svårt, var tillsammans med en kille i blg i ett halvår! Men jag vet inte, oksar har också varit bra för mig, även om vi inte tråffats, men vi är bara så lika på nått sätt! J

  

brukar du beställa hem kläder från internet?

Hm, kan hända men inte så ofta

  

är de sant att du spelar cs? hahaha geek, va får du allt ifrån... -.-

haha, jo ibland... 1-2 gånger i månaden kasnke, men de e min geek bror som fixar allt till mej. ;) haha

  

kan du inte lägga in lite outfits? :) gillar din blogg! <33

jo jag har funderat på det men de blir aldrig av. Haha ska försöka fixa det så snart som möjligt!


hoppas att svaren duger! :)
poss


<3

du är otroligt bra. du förstår och står
alltid vid min sida. tacktacktack
jonathan, bästavän!

godmorgon

godmorgon kära läsare! Vaknade typ runt 10, nu är klockan 10.30. haha! jaja, jag låg i sängen innan jag gick upp och bara började tänka på borlänge... från ingenstans? Jag bara fick en känsla att jag ska tillbaka. Det var nog den bästa tiden jag haft. Alltså, min underbara barndom, allt underbart folk, man bodde perfekt, de va lixom ingen noobstad, men endå ingen storstad (rimm hahahah). Om man bortser från mitt sista år i borlänge. Jag saknar det faktist, jag saknar det fett mycket! snälla mamma&pappa? hehe. Jodå, gårkvällen var toppensnoppen! Var bara ute med tjejgänget och bara gick, ja hur långt gick vi? Men vi bara gickochgick och pratade om allt mellan himmel och jord! Super skönt att prata ut om allas liv, hahah eller vad man säger? Och det blev inte så jätte sent heller, vilket var skönt det också! Man sover så otroligt bra om man är ute och går på kvällen har jag kommit på! :D hihi. Vi drar de sista också, jag älskar er tjejor! Och idag äre långfredag. Nays. Jag känner på mig att de kan bli ett bra lov! ;) Godiset är ju... ja godis är ju gott! :) men det gör endå en tjock. (RIMMMARN HAHA) Kanske bara ska börja rimma min blogg? :D vad sägs om de!? hahah, naaaat! Så idag vet jag faktist inte vad jag ska göra... Hittar väl på nått chill.
Och så kom jag på det var ett tag sedan det var frågestund, eller frågor o svar, eller var man ska kalla de. Så om ni slänger hit lite frågor så får ni veta mer om mig, när de har kommit tillräckligt med frågor så får ni svar! ;) haha.
Och idag blire ingen bild, dom börjar ta slut nu. SKANDAL! ska kanske börja ta med mig lilla kameran lite oftare. heh!
Efter inlägget är kl 10.43 :D haha!

Ne nu ska jag slänga i mig lite frukost och duscha. Vi hörs!
pusshej
chill & chio

GLAD PÅSK!

hejsan hppsan lillebror!
veckorna går jätte fort nu, de är kul att de blir helg men ju närmare kommer ju flytten! :( ingen höjade..
aja idag har jag spelat lite fotboll med tjejerna och jag måste ju bara säga att vi är bäst!
jag mår inte så bra heller, ont i huvve och så är jag seg hahah eller vafan man ska säga. det känns inte riktigt som jag  hänger med vad som händer! ;)
för de känns inte som att vi har lov nu och i vanliga fall brukar jag va på jätte bra humör när jag är ledig. men inte den här gången. vet inte alls va de beror på heller..
men nått kul ska jag iallafall hitta på :)
men nu ska jag mysa med min familj!
vi hörs, hejdå! 


            
 
   jag försöker, jag gör mitt bästa
   räcker inte de?

STORT l, lol

hej på er alla!
jag är grymt trött och bara sitter och kollar på skärmen nu. Så såg jag en ful sak som jag missade på "reklamen brevid". Så jag tog en annan ful sak! :)



hahahahahhaha, NEJ OCH JAG BEHÖVER DE INTE HELLER! :D PILUTTA
vill du?

och sen tänkte jag vara gullig nog och fråga ifall de e nån som vill vara söt påsk kärring med mig imorn? :)
godis sugen :D hihihi


HAHAHA JAG KÄNNER SUGET EFTER SÖMNBEHOV!
GODNATT!

nu är det nära

Hej.

Nu känns det som att sommaren är riktigtriktigt nära nu asså! Man behöver inte ens jacka när man ska gå ut längre! Grymt härligt! Och solen bara steker in i fönstret, gah de bara skriker sommar i huvudet! SOMMAR! Jaja, färdig tjatat om de men de kommer lite mer! :D Idag vare skolan iallafall. Lugn och skön dag, först började kl 9. Sen vare svenska och sen bild. Vi gick ut och STEKTE, (där kom de)... på bilden! :D sen vare lunch och blablabla... slutade iallafall runt halv 3. Och när man kom hem vare ju o sätta sig på ballkongen direkt och steka ännu mer! hahahah, gud så härligt. Och snarre drar jag och lotta med co. ner till plan och spelar fotboll! Jag är grymt kung påre, sant! Men nu kan jag tyvärr inte ägna mer tid till att sitta och skriva på datorn. När man kan va ute och..  ja ni vet vad! ;)
pussssssssssen!

ibland ja!

hejhej, som sagt ja är inte riktigt "super bra" på att blogga men ibland så får jag nått ryck o bara får för mig att jag måste skriva!
har nyss st333kt i solen! (h)
o jag har också hunnit med att plugga lite. just nu ska jag snart ringa till sofie och vi kanske ska hitta på nått datum vi kan träffas innan jag åker. för när jag väl är i frankrike så tar de ett tag innan jag kommer hem igen.
de känns hemsk att flytta för jag kommer inte att ha någon att prata med, förutom min bror!
men han har hjälp min väldigt mycket när jag har mina dåliga dagar, jag tror de är för att är han har varit med om samma saker som jag går igenom nu.
det är otroligt skönt att ha en bror som jag, oftast så brukar alla bröder retas och dryga sig.
men icke sa nicke inte min bror! hahhah




klarar mig inte utan dig!


tack för kvällen

hejhej på er!

Tänkte berätta lite om gårdagen (lördag). Det var kanonbra, kulkul med johanna o så. Jaja, började med att jag gick upp runt halv 10 -.-! kunde inte sova längre än så. Sen runt klockan 3 drog jag och johanna ner på stan, inte för att köpa något, bara "kolla läget". Vi var väl där och träffade masssa trevligt folk i 2 timmar kanske. Sen kom vi hem och satt oss vid datorn, där vi pratade med oskar.. men sen skulle vi till affären och köpa BEN & JERRY'S, love it. Men då ville vi att oskar skulle vara med oss så vi ringde han ist! :D haha. På affären skämde vi ut oss, och vi älskarde! ;) sen kom vi hem och åt och sedan gick vi ut och gick, och pratade i telefon med oskar igen! =D hahahah. Ja vi pratade om alllllt möjligt. Sen varte in till datorn igen, oskar skulle g33ka cs såklart, så vi bara satt och pratade. sen ringde vi han igen, hahahah herregud vilket ringade det var... sen runt 12 skulle jag hem, sen somnade jag på 1 sekund. Ja usch va trött jag var.
Men tacktacktack för en lung och mycket rolig kväll! :D Jag älskar er!

Hittade en bild från borlänge på datorn. Från att jag och sofie älskling var ute och gick. En mycket fin bild på våra komisar sen förra viltern! :) PUSSSSSSSSS!



ÄLSSSKKKKKARRRR


ÄÄÄLLLSKAAAARRR ER OOOCKKKSSÅÅÅ SÖTNOSARRNNNAAAAA!
ha ett bra liv, lev livet! :)

sant

jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig


du är den enda som inte förstår hur mycket jag älskar dig.

10 veckor

vet inte vad jag och johanna ska hitta på kväll, men vi hittar väl säker på nått kul!
tänktänk jag har bara 10 veckor kvar i sverige, och på dom veckorna måste jag hinna träffa sofie <3<3.
fattta 10 veckor är inte så mycke om man tänker på allt som jag ska hinna med!

kyssssäääähn




jag orkar inte mer
men jag måste, bara för dig


jag älskar dig storebror

jag sitter här inne på mitt rum och bara kom på en sak. En jävligt viktig sak, för mig är det viktigt att du vet... Den senaste tiden då jag ahr haft det jobbigt, eller min jobbiga period fanns du alltid där. Alltid. Det visste jag hela tiden.. Det känns som att du är den enda som känner mig. Med dig kan man prata om allt med, allt mellan himmel och jord. Och jag vet att jag kan lite på dig. Det låter osannolikt, men du är galet bra, du är bäst. Du är min bästa vän. du ställer alltid upp på allting, du skjussar och hämtar mig för att jag ska slippa gå hem ensam i mörkret, Du låter mig alltid vara med, för du skämms inte över mig som andra storebröder kan göra. Ja allt, du gör allt för mig. Och jag är så jävla stolt över dig, Du är värd det bästa ska du veta. Ta åt dig av de orden jag säger för dom är 100 % sant. Jag menar allt jag har sagt.

Erik Pontus Mattias Nord, jag älskar dig.
min ända storebror. <3

BEÄTCH

har nyss pratat med johanna, hon kommer snart.
har inget att säga :)

men en bild säger mer än tusen ord ;)


snabbis

Hej på er. lite kort nu, ni ska bara få höra att jag lever. är mycket trött och har mycket att göra, så snabbt nu... Dagen har vart bra, skolan och så. Nu ska jag snart på dansen. pallllaaaaa, för trött för det just nu. hum! jaoujaou, så roligt var det.
pussähn!


Two i am and she calls me couse im still awake,
 can you help meunravel my latest mistake i don't
love him.Winter just wasn't my season. Yeah we
walk to the doors so accusing their eyes. Like they
have any right at all to criticize. Hypocrites your all
here forthe very same reason. Cause you can't
jump the track, we're like cars on a cable. And life's
like an hourglass glued to the table. No one can
find the rewind button girl, so cradle your head in
yours hands. And breathe, just breathe, oh breathe
just breathe.

RSS 2.0