ger upp

nu säger jag farväl till min blogg!
för de första sp har jag inte tid, för de andra så skriver jag inte om nått kul och för de tredje så är jag ingen bloggmännsika. men de var iallafall värt ett försök!
jag tycker själv att de är lite sorligt, hahaha, men iallafall så har jag kvar bloggen.

aja jag kommer iallafall alltid att älska min snygga och usla blogg :) hihi

 



bye

svar på frågan

Alltså vad vill du säga med din blogg igentligen? ;s känns som att du bara har den för att...

Svar: Nejnejnej, verkligen inte. Det ända jag vill är att ni inte ska tro att jag är den människa som ryktas. Jag vill skriva om min vardag och mig själv, att ni inte ska tro att jag tillexempel, är ute och dricker varje helg. För så är det verkligen inte. Jag vill att ni ska se mig som en normal människa. Tack!

hej

hej på er!
jag ska fatta mig fort nu, hinner igentligen ionte ens göra detta inlägg men jag smyg gör det! :D Vi har nyss packat ihop våra saker för att vi ska till nån stuga vid kusten, några vi känner har typ en liten sommarstuga eller liknande där. Ska bli jätte kul o träffa Evelina och Isak igen! :) de va sjukt länge sen, vi ska iallafall dit på middag o så, sen ska vi sova där och sen åker vi hem imorn igen! Men datorn har jag med mig! ;)
POSS



Jag kan min grej om
jag vill! ;) Bilden är för
fin för att visas när
jag har hallonsaft i mej!
:D


torsdags kvällen

Här kommer lite bilder från igår.... Titta & njut! ;)
kommer säkert fler senare när jag fått dom.

     
  

långfredag?

Hej på er
hoppas ni hade en bra kväll igår, för min va iallafall ganska bra! :) Vi drog till nått ställe där det var mycket folk. Och herregud hur folk vågar bete sig? Helt sjukt alltså. Jaja, jag fick i mig lite för mycket... Och jag känner mig värkligen äcklig, känns lixom som att jag äcklar mig själv och alla andra! Ja förlåt. Men vi hade kul iallafall! auu ;)

Idag ere iallafall långfredag tror jag? Haha det är iallafall en fredag när man är ledig! :D haha grymt skönt, kunde verkligen behövas! :s Det är fint väder och allt. härligt. Så idag ska jag sola sola och sola. :D Hoppas på mycket färg i fejjan nudo! Ska ut och gå en sväng med Johanna & Lotta. Inte träna eller nått, bara prata och alltmöjligt! :)
men nu måste jag springa hoppa eller nått? in i duschen, och äta frukost.
Vi hörs!
Kram

RSS 2.0